IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nova lista država iz kojih se može ući u Crnu Goru: Šta to znači za građane BiH i Srbije … (foto)

Nova lista objavljena na internet stranici sada je 66 država iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja u Crnu Goru…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, nedelja… 28. 06. 2020 … 10: 05… Nova lista država iz kojih se može ući u Crnu Goru: Šta to znači za građane BiH i Srbije … (foto)

Institut javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja posebnih ograničenja javno zdravstvenih mjera i koji je kraći za 40 država, a Srbija i dalje nije na toj listi.

Lista država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru uz negativan rezultat PCR testa na SARS-CoV- 2 akreditovane laboratorije, star ne više od 48 sati, ista je kao i prošle nedjelje.

Lista država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru i negativne rezultate PCR i ELISA testa na Covid-19, ista je kao i prošle sedmice i na njoj su Albanija, BiH, Kosovo, Turska, Izrael, Poljska, Rumunija, Italija i na samom kraju je Ukrajina.

Lista će važiti od 29. juna do 5. jula 2020. u ponoć, navodi RTV CG.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković Daniloviću: Za vas smo penicilin, MANI SE BAJATE RABOTE I DRŽI SE NAVAKCINISANOG PREMIJERA...

Na novoj listi država iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja kretanja u vezi sa virusom COVID- 19 objavljena je na internet stranici Instituta ali za javno zdravlje sada je 66 država.

Na novoj listi država iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja samog kretanja u vezi sa Covid-19 su:

Alžir, Angola, Andora, Australija, Austrija, Bahami, Barbados, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Fidži, Filipini, Finska, Grčka, Grenland, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Indonezija, Irska, Island, Jamajka, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kina, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Liban, Litvanija, Luksemburg, Madagaskar, Mađarska, Malta, Malezija, Maroko, Mauricijus, Monako, Mongolija, Mozambik, Nikaragva, Njemačka, Norveška, Novi Zeland, Palestina, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Slovačka, Sejšeli, Senegal, Slovenija,Švajcarska,Tadžikistan,Tajland, Trinidad i Tobago, Tunis, Urugvaj, Uzbekistan, Venecuela, Vijetnam i Zambija…

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more