IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Vojska pred bolnicom, STANJE ALARMANTNO

Vojska postavlja šatore pred bolnicom, društvenim mrežama kruže informacije o novim žrtvama, koje niko zvanično ne potvrđuje, priča se o pretrpanosti bolničkih soba. Tako izgleda treći dan vanredne situacije u Novom Pazaru, koja je proglašena zbog naglog porasta broja zaraženih koronavirusom.

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru objavio je u petak kod još 17 osoba potvrdio prisustvo koronavirusa, tako da je ukupan broj inficiranih porastao na 508.

Internetom kruže fotografije u kojima je stanje u novopazarskom infektivnom odeljenju alarmatno, dok je ispred grudnog i infektivnog odeljenja bio povećan broj pripadnika policije i vojske.

Vojska formira šatore ispred grudnog odeljenja u kojem su smješteni najteži slučajevi oboljelih od koronavirusa, dok gradom kruže razne priče o broju preminulih od koronavirusa, ali niko od zvaničnika nije potvrdio da li je to tačno.

Čitaj još:   ALARMANTNO STANJE U NOVOM PAZARU: TROJE LJUDI UMRLO ,TRI OSOBE U VRLO TEŠKOM STANJU, 157 NOVOZARAŽENIH

Trgovinske radnje, marketi, frizerski saloni, pekare, mesare i tržni centri, kao i uslužno-zanatske radnje rade ograničeno od sedam do 19 časova. Iz ove mjere su izuzete samo apoteke.

Tako da u glavnoj novopazarskoj ulici nema večeras mnogo ljudi. Oni koje je moguće sresti na ulici većinom imaju maske i drži rastojanje.

Zabranjen je rad svih vrsta zabavnih parkova za djecu, kao i svih teretana na teritoriji grada.

Pise: İrfan Licina/Nova.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more