IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. jun 2020. godine

Ovan u dobroj poslovnoj formi, Bik uporan, Blizanci dobro zarađuju, Rak i Lav pred novim izazovima, Djevica čeka bolju poslovnu priliku, Vaga vrijedno radi, Škorpija dominantna, Strijelac fasciniran, Jarac bijesan na partnera, Vodolija voli svoju slobodu, a Ribe u obavezama. Ovo je dnevni horoskop za 30. jun 2020. godine.

OVAN

Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete uspjetu da riješite poslovne probleme koji su vas opterećivali. Iskreni ste prema osobi koja vam se dopada i nadate se da će ona uzvratiti. Prija vam bavljenje sportom.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju posla. Ne planirate promjene. Možete da očekujete period u kojem ćete sa voljenom osobom poželeti veće prijomene i važne odluke. Krvotok je osjetljiv.

BLIZANCI

Moguće je da ćete uskoro imati neku važnu odluku na polju posla. Očekuje vas bitno potpisivanje. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan dan da ostvarite novo poznanstvo koje vam može značiti. Pazite na osjetljivu kožu.

RAK

Možete da očekujete da ćete imati šansu da promjenite posao ako ste tome težili do sada. Pred vama je novo poznanstvo koje u vaš život može da unese mnogo strasti i uzbuđenja. Prijalo bi vam da jedete više voća.

LAV

Povedite računa o tome kakav ćete utisak ostaviti na osobu sa kojom planirate poslovnu saradnju. Osjećate se nekako usamljeno i potrebno vam je da se promjena na polju ljubavi desi. Skloni ste depresiji.

Čitaj još:   VRIJEME Danas: Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, kako će biti narednih dana... (foto)

DJEVICA

Potrudite se da budete uporni i istrajni kako bi na poslovnom polju uspjeli da ostvarite ono što ste zacrtali. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je nekako hladna prema vama. Bez problema sa zdravljem.

VAGA

Pred vama je jako povoljan period za posao u kojem možete da dobijete neku novu ponudu za saradnju. Ne biste trebali da imate komplikacije sa emotivnim partnerom koji vam je posvećen. Prijala bi vam šetnja.

ŠKORPIJA

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, potrebno je da se spremite na neko čekanje i odugovlačenje. Nemojte da forsirate sebe kada je u pitanju vaše emotivno polje. Budite spremni na prepreke. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Finansijska situacija bi trebala da vam bude sve bolja i bolja. Sudbina vam je sada naklonjena na ovom polju. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osjećanja jer se na neki način ipak plašite odbijanja. Osjetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Možete da očekujete pozitivne odluke na polju posla. Pred vama je dobar period za napredovanje. Očekuje vas dobar dan za ljubav u kojem ćete imati priliku za susret sa voljenom osobom. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA

Potrudite se da ostanete dosledni poslovnim ciljevima koje ste sebi postavili u ovom periodu. Ako ste slobodni možete da očekujete susret sa udvaračem koji će pokazati da je jako uporan. Sledi vam oporavak na polju zdravlja.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. novembar 2019. godine

RIBE

Možete da očekujete povoljan dan. Ako ste imali neke poslovne probleme, uspjećete da ih riješite sada. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan dan za flert ali vam još uvjek ne stoji početak nove veze. Provjeravajte krvni pritisak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more