IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TELEFON ZA VAS: Nikada niste čuli za njega, a ovo je već PETI MODEL (foto + video)

Pravo iz Finske je obezbjedila jedan od najpopularnijih telefona ikada ali ne i sada, Nokiju 3310, dolazi mobilni telefon Bittium Tough Mobile 2C…

ESPO: Svijet, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, ponedeljak…29. 06 . 2020… 10: 05… TELEFON ZA VAS: Nikada niste čuli za njega, a ovo je već PETI MODEL (foto + video)

Računari sa dvostrukim i multi bootovanjem popularna su praksa kod iskusnih korisnika omogućava da imaju nekoliko zasebnih “profila”. Mnogi koriste ovakve funkcije zbog bezbjednosti, pomalo iznenađujuće što ovaj trend nije zaživio i na mobilnim uređajima...

Zato nam pravo iz Finske, zemlje koja je obezbjedila jedan od prvih i najpopularnijih telefona ikada, Nokiju 3310, dolazi mobilni telefon Bittium Tough Mobile 2C.

Ovaj smartphone je čvrst iznutra i spolja ali to vješto prikriva suptilnim ali i sa dizajnom biznis telefona. Radi na dva operativna sistema i sa stabilnom i Androidu 9 i sopstvenom Secure OS-u (koji je zasnovan na Androidu) dolazi i sa besplatnim Yubiko 5 NFC sigurnosnim ključem.

Dva operativna sistema su potpuno odvojeni jedan od drugog, a sam uređaj posjeduje i stalno uključen VPN i podršku sopstveno Bittiumovo upravljanje mobilnim uređajima. Šteta što nije uključena zaštita mobilne krajnje tačke.

Čitaj još:   U toku HAPŠENjE Amfilohija i Joanikija: Policija uručuje rešenja o hapšenju... (foto)

Sam uređaj je i MIL-STD-810G i IP67 certifikovan, što znači da sigurno može da izdrži pokoji udarac. Također, dolazi i sa režimom privatnosti koji se može aktivirati jednim pritiskom na dugme, onemogućavajući Bluetooth, mikrofon i kameru.

Podaci o cijeni još nisu dostupni, ali s obzirom na to da Tough Mobile 2 košta oko 1.400 eura, novi model 2C ne bi smio da bude jeftiniji od toga.

Bittium mobilni telefoni, inače, nisu zastupljeni kod nas na tržištu (bar ne zvanično), ali imaju veliki ugled u poslovnom svijetu upravo zbog svoje bezbjednosti.

Do sada su izašli modeli Bittium Tough Mobile, Bittium Tough Mobile R, Bittium Tough Mobile C, Bittium Tough Mobile 2 i ovaj, najnoviji, ali i sa Bittium Tough Mobile 2C

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more