IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZNA SE IDENTITET UBICE NEDŽIBA SPAHIĆA DŽIBE (?): Sarajevska policija traga za S.G… (foto + video)

 Za S.G. se sumnja da je ubio Spahića, riječ o starom policijskom “znalcu” !?

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, utorak… 30. 06… ZNA SE IDENTITET UBICE NEDŽIBA SPAHIĆA DŽIBE (?): Sarajevska policija traga za S.G… (foto + video)

Pripadnici Uprave policije Kantona Sarajevo intenzivno tragaju prvo za osobom koja je sinoć u sarajevskom restoranu “Paper Moon” ubila Nedžiba Spahića Džibu…

Ubica je ušao maskiran u poznati restoran na Grbavici i ispucao je i više metaka u Spahića, koji je sjedio s društvom.

Nedžib Spahić je u teškom stanju prebačen u Opću bolnicu, gdje je ubrzo preminuo.

Ubica se sa mjesta zločina odvezao sivim automobilom Alfa Romeo, koji je nešto kasnije pronađen u sarajevskom naselju Ciglane.

Printani mediji i portali se pozivajući na izvore bliske istrazi, saznao je da je sarajevskoj policiji poznat identitet ubice Nedžiba Spahića Džibe  i da se za njim intenzivno traga.

Čitaj još:   (HIT VIDEO) Scenama sa auto- puta nema kraja: Prevozio kauč, pa odspavao na njemu... (foto)

Prema saznanjima portala “Slobodna Bosna”,  policija osnovano sumnja i da je napadač osoba incijala S. G., koji je odranije, baš kao ali i ubijeni Spahić, poznat policijskim i pravosudnim organima zbog niza krivičnih djela.

Osumnjičeni S. G., za kojim policija intenzivno traga, svojevremeno je i bio jedan od najbližih saradnika Selvera Lekića, koji je prije 14 godina, također, likvidiran u kafanskoj pucnjavi.

Njih dvojica su se bavili iznudom i reketiranjem, ali i kao sa i nizom drugih krivičnih djela zbog kojih su često dolazili u sukob sa zakonom, i sa drugim kriminalnim grupama… 

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more