IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST G.Š. ZA VANREDNE SITUACIJE

Zajedničkim snagama u borbu protiv krizeGrad Novi Pazar ulaže ozbiljne napore da se izbori sa veoma teškom situacijom u kojoj se naš grad nalazi.

Sada je vreme da udruženim snagama pronađemo način da izađemo iz situacije u kojoj se nalazimo i spasimo živote onih koji su ugroženi. Gradski štab za vanredne situacije stoji na raspolaganju Opštoj bolnici za nabavku svegašto im bude potrebno.

Svakodnevno ćemo razmatrati mogućnosti za pomoć i podršku građanima u borbi protiv ove bolesti. Zahvaljujemo se svima na interesovanju za pružanje pomoći u borbi protiv ove bolesti. Zbog velikog broja poziva zaintersovanih za pružanje pomoći aktivirali smo poseban deviznii dinarski račun Grada Novog Pazara za pomoć namenjenu u borbi epidemije Covid19.

Kako bismo osigurali potpunu transparentnost, redovno ćemo obaveštavati građane o uplatama koje su pristigle kao i o trošenju namenskih sredstava. Na ovom računu trenutnoje prikupljeno 1.755.351,00 RSD.

Gradski štab će redovno informisati javnost o svojim aktivnostima u vezi sa trenutnom situacijom izazvanom virusom Covid 19 putem gradskog sajta. Informacije će biti dostupne i putem zvaničnih društvenih mreža koje grad koristi kao i usredstvima javnog informisanja.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore... (foto, video)

Građani i građanke Novog Pazara posebno su ponosni na svoje lekare i medicinsko osoblje kao i na sve one lekare i koji su došli da pomognu našem gradu. Svima njima dugujemo ogromnu zahvalnost.

Pozivamo građane našeg grada na poštovanje preporučenih mera, poštovanje distance, izolacije i nošenje maski kako bismo bili odgovorni prema sebi i drugima.

Jedini način da izađemo iz krize nastale usled epidemije Covid19 jeste zajednička borba i da sve razlike ostavimo po strani.

Republika SrbijaGrad Novi Pazar web:www.novipazar.rs,

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more