Dnevni horoskop za 4. jul 2020. godine…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan spušta ego, Bik ima buru misli, Blizanci zaljubljeni u Bika, Rak neprilagodljiv, Lav se postavlja liderski, Djevica energična, Vaga loše raspoložena, Škorpija zatvorena, Strijelcu treba odmor, Jarcu slijedi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribe nostalgične. Ovo je dnevni horoskop za 04. jul 2020. godine.

OVAN

Imate nalet inspiracije koja vam može doneti nova dela i kreacije koje ćete kasnije dobro naplatiti. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Zaljubljeni ste i srećni. Moguć manji pad energije.

BIK

Moguće je da ste pod prilično velikim pritiskom da sve poslove koje imate obavite u odgovarajućem roku. Nova prilika za flert je pred vama. Iskoristite šansu koja vam se pruža za ljubav. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Danas možete imati priliku da dođete do šanse za dodatnu zaradu ili neki paralelni posao sa strane. Moguće je da postoje neke stvari koje su ostale nerazjašnjene između vas i partnera. Mijenjajte loše navike.

RAK

Potrebno je da poradite na svom pristupu prema poslovnoj organizaciji ako želite da naredujete. Dopada vam se osoba koja nije sasvim slobodna ili postoje neke druge kočnice na putu do sreće. Potrebno vam je opuštanje.

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Preporuka da "Stariji moraju u izolaciju sve do 2021. godine..."

LAV

Brojne obaveze su pred vama i biće vam potrebno mnogo vremena i strpljenja da ih do kraja završite. Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada i do koje vam je jako stalo. Prolazna glavobolja u prvom djelu dana.

DJEVICA

Današnji dan je povoljan za promene na poslovnom planu. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja. Kao da ne možete da zaboravite jednu osobu iz prošlosti. Uvjek joj se vraćate u mislima. Bolovi u leđima.

VAGA

Od vas se očekuje da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite svom poslu. Potrebno je da voljenoj osobi pružite više nježnosti kako bi vaša veza mogla da traje na duže staze. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Nemojte biti pretjerano arogantni u svom pristupu prema kolegama jer će vam se to kasnije obiti o glavu. Vrijeme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada. Prilično ste umorni i treba vam san.

Čitaj još:   NIHAD Biševac: Ne krijemo broj umrlih, formiraćemo nezavisnu komisiju za Novi Pazar... (foto i video)

STRIJELAC

Povoljan je dan za važna sudska rješenja ili bilo kakva formalna i pravna pitanja. Emotivna situacija vam trenutno nije dobra. Moguće je da se udaljavate i da su odnosi sa partnerom zahladnjeli. Problemi sa kostima.

JARAC

Na poslovnom planu vas veće promjene ne očekuju tokom današnjeg dana. Teško pokazujete svoja osjećanja i potrebno vam je mnogo vremena kako bi se otvorili pred voljenom osobom. Mogući problemi sa ušima.

VODOLIJA

Ukoliko budete potpisali neki ugovor vezan za posao, možete da očekujete da će on biti dobar za vas. Partner očekuje da mu posvetite više vremena i pažnje kako bi vaša veza bila kvalitetnija. Čuvajte se upala i prehlada.

RIBE

Teška atmosfera na radnom mjestu vam ne prija. Moguće je da ozbiljno razmišljate o promjeni posla. Došlo je vrijeme da neke iluzije prekinete i da se suočite sa realnim manama koje ima vaš partner. Pad imuniteta je naglašen…

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});