IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA: Otac Habiba Nurmagomedova preselio od posljedica koronavirusa… (foto i video)

Abdulmanap Nurmagomedov je izgubio borbu za vlastiti život, a tu vijest je potvrdio i Razman Kadirov, predsjednik Čečenije…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, Sport Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak 03.07…202019: 00… TUGA DO NEBA: Otac Habiba Nurmagomedova preselio od posljedica koronavirusa… (foto i video)

Abdulmanap Nurmagomedov (57), otac slavnog borca Habiba (Khabiba), preselio je sa ovog na onaj bolji svijet a to se desilo je danas od posljedica zaraze koronavirusa i srčanih problema koje je imao još od sredine maja.

Kako javljaju ruski mediji, Abdulmanap je izgubio borbu za život, a vijest je potvrdio i Razman Kadirov, predsjednik Čečenije, dobar prijatelj porodice Nurmagomedov. 

Abdulmanap je u maju hitno prebačen u bolnicu u Moskvi, gdje je bio u indukovanoj komi u dva navrata, a imao je i operaciju srca…

Čitaj još:   Vic dana Putovali Đuro i Vaso u vozu do Bara...

Prethodno je – 25. aprila, primljen u bolnicu u Mahačkali sa sumnjom na upalu pluća. Kasnije je objavljeno da je pozitivno testiran na koronavirus i da se liječi u moskovskoj bolnici. 

Ruski mediji su ranije pisali kako su Abdulmanap loše liječili u Dagestanu, da je došlo do komplikacije i na kraju nije uspio da se izvuče.

Podsećamo, porodicu Nurmagomedov je u prethodnih nekoliko mjeseci “pokosio” koronavirus od kojeg je preminulo nekoliko članova te familije.

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more