IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TEŠKE NESREĆE: Uhapšen pijani vozač koji je uzrokovao smrt tri osobe… (foto)

Tri osobe su poginule,dok su dvije prevezene u Klinički centar s teškim tjelesnim povredama opasnim po život, navodi se u saopštenju policije ...

SOMBOR: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 07. VII 2020,16: 55… DETALJI TEŠKE NESREĆE: Uhapšen pijani vozač koji je uzrokovao smrt tri osobe… (foto)

Osumnjičeni se tereti da je kao vozač “renoa megan” i pod punim dejstvom alkohola i usljed neprilagođene brzine, oko 3.30 izgubio je punu kontrolu i to da nad svojim vozilom i izazvao nesreću.

TAKO DA SU Tri osobe su poginule, dok su dvije prevezene u Klinički centar u Novom Sadu s teškim tjelesnim povredama opasnim po život, navodi se u saopštenju policije. 

Osumnjičeni se tereti da je kao vozač “renoa megan”, ali pod dejstvom alkohola i usljed neprilagođene brzine, oko 3.30 izgubio kontrolu nad vozilom i izazvao nesreću.

Tri osobe su poginule, dok su dvije prevezene u Klinički centar i to u Novom Sadu s teškim tjelesnim povredama opasnim po život, navodi se to u prvom saopštenju policije.

Čitaj još:   U SRBIJI 8.000 GRAĐANA U SAMOIZOLACIJI!!!

Osumnjičenom M. S. koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio je i lakše tjelesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i on će uz to i da krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more