IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRADSKI PROTESTI: “Ćale, ovo je za tebe jer si umro a nije bilo respiratora” … (foto)

On je, odgovarajući na njeno pitanje zašto ne odustaje od protesta, rekao da je tu zbog oca koji je preminuo u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora.

Novinarka “N1” Jelena Zorić anketirala je učesnike protesta ispred Skupštine Srbije, pitajući ih oko ponoći zašto ne odustaju od protesta, kada joj je prišao Đurić i u prenosu uživo odgovorio da je tu zbog oca koji je nedavno preminuo.

Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro a nije bilo respiratora, ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio“, ispričao je mladić u dahu novinarki “N1”.

Na njeno pitanje od čega je umro njegov otac, mladić je odgovorio:

Nije bilo respiratora, i dan danas nisam dobio testove da je umro od korone. Znači, nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici, a na sva usta su pričali da mi poklanjamo respiratore. Znam da bi bio ponosan na mene“, ispričao je mladić.

Čitaj još:   ŽANDARMERIJA SPREMNA: Opozicija nasilno pokušava da uđu u Skupštinu grada...

Inicijativa ‘Ne davimo Beograd’ postavila je na društvenim mrežama poster podrške za mladića koji je već sad postao jedan od simbola protesta.

Želim da spasim živote svih vas – svog oca ne mogu da vratim, ali istina mora da se zna – tako počinje ispovjest Petra Đurića na Fejsbuku, objavljena 18. aprila.

“Prošla 3 dana od kad sam sahranio svoga oca, Ljubišu Đurića, akademskog slikara i magistra umetnosti.

Ne mogu da se otmem utisku da sam ga tako lako izgubio sve zbog nemara, nebrige i javašluka u zdravstvu države”, napisao je Petar Đurić.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more