IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: POZNATI INDETITETI POGINULIH, M.H. PREŽIVIO JEDNO LICE NA APARATIMA… (foto i video)

Novi Pazar: U udesu koji se nešto prije ponoći dogodio u prigradskom naselju Lukare, nadomak Novog Pazara, na licu mjesta su nastradali vozač audija novopazarskih registracionih oznaka, i dva lica iz vozila marke opel.

Kako e potvrdio izvor iz Opšte bolnice Novi Pazar i prema informacijama do kojih je došao radio Sto plus, živote su izgubili A.S. (24), D.S. (22) i Dž.N. (23).

Sa poginulin D.S. (22) u vozilu su se nalazili Đ.D. koji je u teškom stanju dovezen vozilom hitne službe i trenutno se nalazi na “aparatima” i M. Hanić Muhamed D. koji su prošli sa povredama koje nisu opasne po život.

Prema nezvaničnim informacijama kod mosta u mjestu Jukovača, nešto prije ponoći, nakon što je jedan automobil izgubio kontrolu došlo je do direktnog sudara s automobilom iz suprotnog pravca. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Dvoje teško povrijeđenih transportovala je hitna pomoć i kako jevljaju lokalni mediji ljekari se bore za život jednog momka.

Čitaj još:   OGLASILE SE SIRENE U REGIONU: Ciklon u Bosni, ima POVREĐENIH...

Na mjesto nesreće izašle su policijske i ekipe vatrogsaca spasilaca, a saobraćaj na magistralnom putu putu Novi Pazar- Ribariće je zbog uviđaja zatvoren za saobraćaj.

U automobilu audi prve informacije su bile da je vozač D.S.  bio sa rođenim bratom, što se naknadno ispostavilo da nije istina. U automobilu marke “opel” nastradala su dva neidentifikovana lica, koja su ekipe vatrogasne jedinice izvlačile iz vozila nekoliko sati, što se može vidjeti i na video snimku

Podsjećamo da su u septembu 2015. godine na istom putnom pravcu, u blizini mjesta večerašnje nesreća, stradala tri mladića kada su automobilom sletjeli s Kruševačkog mosta.

izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more