Početna

DEMIR, ALMIR I DŽEMIL POGINULI SU U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD NOVOG PAZARA: Porodice umjesto svadbi spremaju dženaze… (foto)

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u selu Lukare, oko 23.45, kada su se na krivini kod jedne fabrike namještaja sudarili audi A6 i opel. Život su izgubili vozač audija Demir Smajović (22) iz Novog Pazara i Almir Sulejmanović i Džemil Nuradinović iz opela, a još tri mladića su povrijeđena!

Đ. D. (26) teško je povrijeđen i zbrinut je u kragujevačkoj bolnici, gdje je na aparatima, dok su njegov rođeni brat Muhamed D. (23) i Mirsad H. (20) prošli sa lakšim povredama. Svi oni bili su u audiju.

Do nesreće je najvjerovatnije došlo zbog preticanja. Poginuli vozač audija kobne večeri želio je da provoza prijatelje u svom novom automobilu.

– Ne sjećam se mnogo toga jer sam povrijedio glavu, samo da smo išli velikom brzinom i da su se odjednom tik ispred nas pojavila svjetla drugog automobila. To je sve – izgovorio je povrijeđeni mladić.

On je duboko potresen zbog smrti prijatelja, od kojeg se oprostio na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa porukom “Ljubav moja”.

Jedan od prolaznika koji su spasavali povrijeđene momke Zijad Đerlek ispričao je o potresnim scenama s lica mjesta.

– Vraćao sam se s puta i pored mjesta tragedije prošao desetak minuta nakon sudara. Video sam kako jednog momka vade iz audija, a pošto je bio lakše povrijeđen, ja sam prihvatio da ga smjestim u svoj auto i da ga odbacim do bolnice. Usput sam pozvao policiju i bolnicu kako bi ljekari bili spremni da ga preuzmu. Policiji sam rekao da ima više stradalih i da su neki u teškom stanju, pa sam im naglasio da pošalju više ambulantnih kola, kao i vatrogasnih, koji će izbaviti povrijeđene iz vozila – ispričao nam je Đerlek

Brat stradalog D. S. oglasio se na Instagramu, gdje je objavio fotografiju svoje snajke i preminulog brata uz poruku: “Bato moj, umjesto svadbe, mi sahranu tvoju spremamo.”

izvor: danas.rs

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ŽELITE ZLATNU SCHENGEN VIZU: Evo koliko morate da izdvojite novca… (foto, video)

Nekretnina u Grčkoj san je mnogima, a ispostavlja se da kupovina stana ili kuće u…

40 minuta ago

Kako se u svijetu opisuje zgodan muškarac, kako na Balkanu? Video koji je nasmijao sve… (foto, video)

Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić koju na mrežama prepoznaju po nadimku “Slađa s brda”…

44 minute ago

HOROR U BLIŽEM OKRUŽENJU: Alma A. (39) da pobjegne od muža nasilnika sa troje djece bacila se u rijeku- pronašli tijelo starije djevojčice… (foto)

Prije tragedije muž tukao nju i mališane... SKADAR: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 05, 05.…

1 sat ago

ALEKSANDAR Bogdanović: DPS na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu Evropu… (foto)

Demokratska partija socijalista (DPS) uvijek je na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu…

8 sati ago

BUDVA: Na vanredne lokalne izbore s novim licima, ali i bliskim rođacima… (foto)

Nova lica, mladi, stručni ljudi još neukaljanih biografija, visokoškolci, provjereni partijski aktivisti, te plemenski predstavnici-…

9 sati ago

VELIKA Tragedija u Baru: Maloljetnik stradao od strujnog udara… (foto)

Baranin L. Ð. (17) stradao je u Baru, kod glavne željezničke stanice... BAR: Crna Gora,…

9 sati ago

This website uses cookies.