Građani Crne Gore mogu u Srbiju samo pod JEDNIM uslovom… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ambasador Crne Gore u Beogradu prema negovim rečima, transport robe i prometa funkcioniše normalno…

BEOGRAD: Regija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda…15. 07. 2020 … Građani Crne Gore mogu u Srbiju samo pod JEDNIM uslovom… (foto)

Ambasador Crne Gore u beogradu Tarzan Milošević izjavio je danas da su građani te zemlje mogu da uđu u Srbiju samo sa uputom a to je za lječenje u određenoj medicinskoj ustanovi.

“U prethodnih nekoliko dana imali smo situaciju gde su ljudi vraćeni sa granice Crne Gore i Srbije, ali jasno je bilo uputstvo od strane Vlade Srbije da građani Crne Gore i ostalih država trenutno ne mogu da uđu u Srbiju”, rekao je Milošević za TV Vijesti.

On je rekao da je za vrijeme vanrednog stanja od 15.marta do 15.maja bila dobra saradnja sa nadležnim institucijama u Srbiji koje su hitne slučajeve odobravali i vijeruje da će tako biti i ovog puta.

Čitaj još:   ALARM u manjem entitetu: Testirano 316 uzoraka, pozitivno... (foto)

Prema negovim riječima, transport robe i prometa funkcioniše sasvim normalno, a kada se radi o helikopterima i malim avionima za prevoz bolesnika kaže da je to do sada uvijek odobrovano od strane nadležnih organa u Srbiji sa kojima je bila dobra saradnja.

Izvor: Agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});