IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. jul 2020. godine

Ovan pregovara s Blizancima, Bik u neprijatnoj situaciji sa Škorpijom, Rak zaljubljen u Lava, Djevica izlazi, Vaga stroga,  Strijelac namjeran, Jarac zna šta hoće, Vodolija u problemima, Ribe vole slobodu. Ovo je dnevni horoskop za 18. jul 2020. godine.

OVAN

Osjećate veliki pritisak kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ste na sebe preuzeli više obaveza nego što je trebalo. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osjećanja nećete se pokajat. Čuvajte svoje zube.

BIK

Trenutno vam je poslovni uspjeh veoma važna stavka pa ste maksimalno posvećeni svojoj karijeri. Novo poznanstvo u vama budi jaka osjećanja i spremni ste da se prepustite svojoj intuiciji. Ukočenost vas muči.

BLIZANCI

Ako se oslonite na saradnike sa kojima ste okruženi na poslu, nećete uspjeti da obavite sve što ste planirali. Obratite pažnju na nove ljubavne mogućnosti i prilike koje vam se ukazuju. Mogući su problemi sa bubrezima.

RAK

Vrijeme je da ozbiljnije shvatite svoje poslovne obaveze kako ne biste morali da ispaštate zbog grešaka. Vaša veza sa voljenom osobom je sada u fazi razvoja. Sve više se vezujete jedno za drugo. Smanjite unos slatkiša.

LAV

Promjenljivo finansijsko stanje vam unosi osjećaj nervoze i nesigurnosti. Potrebno vam je vrijeme da dođete do nekih boljih odluka. Możete da vjerujete voljenoj osobi koja vam je verna i posvećena. Problemi sa vrtoglavicom.

DJEVICA

Čitaj još:   Divan jesenji dan, Sarajevo prepuno turista...

Poslovno polje vam je dobro prikazano, uspjeli ste da ostvarite stabilnost i imate veliki osjećaj olakšanja na ovom planu. Moguće je da ćete imati neke probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Dobro se osjećate.

VAGA

Ne dopada vam se to što na poslovnom polju stagnirate i što nemate neke veće pomake. Važno je da budete iskreni i otvoreni u komunikaciji sa partnerom kao i da budete spremni na kompromis. Povedite računa o osjetljivim očima.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vam se ukazati prilika da promenite radno mjesto. Povoljan vam je dan koji donosi nove poslovne mogućnosti. Imate utisak da partner pokazuje neki vid zahlađenja u vezi. Urinarne infekcije.

STRIJELAC

Važno je da na polju posla budete temeljni i detaljni kako ne bi pravili neke greške. Emotivno ste ispunjeni i srećni ste pored osobe do koje vam je stalo. Moguće je da maštate o zajedničkom životu. Prijalo bi vam više sna.

JARAC

Bićete maksimalno posvećeni poslu. Stalo vam je do toga da na polju karijere ostvarite napredovanje. Moguće je da ste na neki način pokazali da ste ljubomorni i nepovjerljivi prema partneru. Moguća je prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Iako sada očekujete rješenje za neke probleme, nije vam lako da se suočite sa svim onim što se dešava u poslovnom okruženju. Današnji dan vam je povoljan kada je u pitanju polje ljubavi. Povećajte unos kalcijuma.

Čitaj još:   DANAS DŽENAZA DOKTORU SEADU JAMAKOSMANOVIĆU: Preselio na Ahiret od posledica koronavirusa... (foto)

RIBE

Neće vam biti teško da organizujete poslovne promjene za koje smatrate da su vam u ovom periodu neophodne. Očekuje vas poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve osjećanja. Moguća je ukočenost u leđima.

http://ibalkan.net

DJELUJE UŽASNO: Ljekar iz Batajnice, “Gledamo se i pitamo– ko je sledeći?” (foto)

Za ljekare, objašnjava naš sagovornik, nema stajanja ni sedenja, smjene Read more

SMRT VELIKE GLUMICE: Mira Furlan izgubila bitku za život u 66. godini… (foto i video)

Jugoslavenska zvijezda s velikom karijerom u inostranstvu, je duže vrijeme Read more

NEMA ISTRAGE: Ostaje tajna, ko je DRITANU nudio 21 milion… (foto)

Advokat smatra da Dritan duguje objašnjenje javnosti, pogotovo zbog činjenice Read more