IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLEDALAC ŠOKIRAO Dr KISIĆ: Sam sebi odredio terapiju, DOKTORKA nije mogla da vjeruje šta sluša… (foto i video)

Jedan od gledalaca se zapitao da li je mogao “na nogama” da preleži korona virus ootkrio da je sam pio terapiju, rekao koje je lijekove uzimao, a to je posebno iziritiralo…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:07. 20 20… 14: 55… GLEDALAC ŠOKIRAO Dr KISIĆ: Sam sebi odredio terapiju, DOKTORKA nije mogla da vjeruje šta sluša… (foto i video)

Zamenica direktora Instituta Batuta, epidemilog Darija Kisić Tepavčević je i sama gostujući u Jutarnjem programu odgovarala je na mnogobrojna i jako zanimljiva pitanja gledalaca.

Jedan od gledalaca se zapitao da li je mogao “na nogama” da preleži korona virus. On je otkrio da je sam pio terapiju, rekao koje je lekove uzimao, a to je posebno iziritiralo gošću u jutarnjrm programu…

– Da li je moguće da sam preležao koronu bez ikakvih simptoma?

Uzimao sam lij ekove i sve je bilo u redu- pitao je gledalac, a dr Darija oštro odgovorila

Čitaj još:   Elvir Bolić: Vila na Poljinama iznad Sarajeva...(foto i video)

Zašto je ta osoba uzimala te lijekove? Dakle, ne pričamo ali o potpuno asimptomatskom slučaju. Antibiotike ne bi trebalo nikada uzimati na svoju ruku, ni slučajno, a posebno ne “preventivno”. Postoje indikacije, ali i kontraindikacije za lekove, lekar procenjuje da li bi ih trebalo piti, ni slučajno ih ne uzimajte na svoju ruku – upozorila je epidemiolog.

Osim toga, Darija se osvrnula na prvi dio pitanja odnosi na asimptomatske slučajeve – ljude koji preleže koronu, a nemaju nikakav znak bolesti Covid-19.

– A da li je moguće da je neko preležao koronu bez ikakvih simptoma, da, moguće je – rekla je dr Darija Kisić…

izvor prva.rs

Dr Darija Kisić otkriva: Zašto je BEOGRAD veliko ŽARIŠTE … (foto i video)

NAJVEĆI RIZIK OD ZARAZE: Treba da živimo u sadašnjem trenutku... Read more