IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE:”KAD NJE NEMA, NEKA NESTANEM I JA” otac pokušao da SKOČI U LIM za svojom ćerkom… (foto + video)

Auto je u ledenu vodu upao u četvrtak oko 22 sata, a tijelo djevojčice, poslije višesatne potrage, izvučeno je juče oko podneva…

PRIJEPOLJE: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 18:07. 20 20… 00: 05… PRIJEPOLJE:”KAD NJE NEMA, NEKA NESTANEM I JA” otac pokušao da SKOČI U LIM za svojom ćerkom… (foto)

Djevojčica K. D. (11) iz Pančeva utopila se, a njeni brat (8) i otac I. D. (48) su se spasli kada je džip BMW, u kome su se nalazili, sletio u rijeku Lim u selu Drenova kod Prijepolja.

Auto je u ledenu vodu upao u četvrtak oko 22 sata, a tijelo djevojčice, poslije višesatne potrage, izvučeno je juče oko podneva.

Porodica iz Pančeva bila je na odmoru na Zlataru u četvrtak su otišli u sam obilazak…

Prijepolja i lokaliteta u tom kraju. Međutim, kada su uveče krenuli ka planini, džip u kome je otac bio sa sinom i ćerkom pod nerazjašnjenim okolnostima prešao je u suprotnu traku, preletio bedem tako visok 60 centimetara i survao se u Lim, koji je u tom dijelu prilično dubok- a sve je rekao izvor iz istrage za printane medije…

Mališan je uspio nekako da se izvuče iz automobila i ispliva, a za njim i otac, koji je pokušavao da iz olupine BMW, koja je potonula, iščupa svoju ćerkicu. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom. Policija koja je došla na uviđaj zatekla ga je u hladnoj vodi kako traži ćerku.

Čitaj još:   PRIJEPOLJE: MERZAN TAHIROVIĆ POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!

Prema riječima očevidaca, oni su u četvrtak po mraku videli dječaka koji je na putu kako doziva pomoć.

Čiko, ne dajte da se moja seka udavi! Molim te, bože, spasi mi sestru, plakao je mališan nasred magistrale. Bio je sav mokar, iznuren i vidno izgreban od trnja. Dali smo mu ćebe da se utopli – kaže vozač, koji je naišao poslije nesreće.

Ronioci Žandarmerije su juče ujutru počeli da tragaju za džipom ali i za samom djevojčicom. Dječak je policiji uspio da ispriča da je u tom trenutku nesreće spavao, kao i da ga je probudila buka, ali da ni sam ne zna kako je izašao iz kola. Pretpostavlja se da je djevojčica bila vezana, a ronioci koji su izvukli auto našli su je između prednjih sjedišta- ispričao je izvor i nastavio: “U prvoj izjavi koju je dao policiji otac mališana je rekao da se ne sjeća same nesreće”.

Tokom jučerašnje potrage otac je sve vrijeme stajao pored rjeke i držao se za glavu. Iz Pančeva je stigla njegova supruga, sve vrijeme je bila uplakana.

Joj, meni, kuku meni – ponavljao je očajni otac i zatresao se od bola na obali rijeke u momentu kada je džip izvučen iz vode, a pored njega su ležali roštilj, plastični sto i stolice, koje su Pančevci ponijeli sami na odmor.

Tokom potrage za automobilom i djevojčicom, uz vozača I. D. sve vrijeme je bila policija, koja ga je čuvala. On je tri puta pokušao da se sam iz sve snage otrgne policajcima i skoči u Lim za ćerkom

Čitaj još:   NENAD Čanak: Koliko je ruskih tajkuna umrlo neprirodnom smrću, Vučić je u teškoj poziciji...

– Kad nje nema, neka i ja nestanem, kukao je očajni otac…

izvor agencije

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more