IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U stanu izrešetanog Srbina nađena VELIKA SUMA NOVCA: Ubica čekao da žena i ćerka odu do kase pa onda je zapucao… (foto)

SAŠA LIKVIDIRAN U EKVADORU U NARKO- OBRAČUNU???

LIMA (EKVADOR): Svijet, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 22. 07.2020…21: 00… U stanu izrešetanog Srbina nađena VELIKA SUMA NOVCA: Ubica čekao da žena i ćerka odu do kase pa onda je zapucao… (foto)

Nišlija Saša Spasić ubijen je u kantonu Samborondon, u primorskom dijelu Ekvadora, kada je napadač na njega pucao dok je sjedio sa suprugom kao i ćerkom u jednom od najpoznatijih šoping- centara u ovom dijelu zemlje “Placa Navona”.

Ekvadorski mediji objavili su snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi da egzekutor, mlađi tamnoputi muškarac,sa crnom maskom na licu u bijeloj dukserici i u farmerkama, prilazi kafiću neposredno nakon što je pored tik uz Spasićevog stola prošao policajac ili radnik obezbjeđenja.

U tom momentu, osim tročlane porodice Spasić, u kafiću je bilo još osmero gostiju.

Dok su Spasićeve supruga i ćerka bile na kasi, ubica je prišao Saši, pa je izvadio revolver, ispalio nekoliko metaka u metu i pobegao. Uplašeni pucnjavom, gosti su legli u zaklon, a Sašina supruga je dotrčala prvo do njegovog tjela i počela na srpskom da doziva pomoć.

Mediji u Ekvadoru pišu da je egzekutora u blizini sačekao saradnik čak i na skuteru i da su se odvezli u nepoznatom pravcu. Iako su pojedini sajtovi su prvo naveli da je ubica već identifikovan, nema potvrde da je uhapšen, niti ako su mu lisice stavljene, ko je i zašto organizovao egzekuciju Nišlije.

Čitaj još:   ŠEKI Radončić- DIREKTNO: "DRITAN Abazović će prije ili kasnije završiti iza rešetaka"... (foto, video)

Lokalni portal “Periodico D’Una” javio je da je u kući žrtve nađena velika količina novca.

Čime se ovaj Nišlija bavio u dalekoj zemlji Južne Amerike, zasad nije ni poznato, a ekvadorske vlasti nisu objavile ni od kada Spasić živi tamo ni kada su mu se pridružile supruga i ćerka.

Ekvador je poznat i kao država iz koje pod patronatom srpskih kriminalaca velike količine kokaina kreću put Evrope. Jedan od najvećih narko- bosova, jedan od vođa klana “Amerika” Zoran Jakšić, uhapšen je kada je iz Perua pokušao da pobjegne u Ekvador u ljeto 2016. godine, gdje je trebalo da nađe utočište. Jakšića je nakon toga sud u Limi osudio na 25 godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina u Evropu.

Srbi u Ekvadoru krijumčarili kokain

Iste godine kada je Jakšić uhapšen kada je iz Perua pokušao da pobJegne u Ekvador, u toj zemlji je priveden Srbin Nenad Milošević. On je sa Špancem Hoseom Luisem S. C. planirao krijumčarenja 222 kilograma kokaina a to iz Ekvadora u Evropu.

Kokain su pripremili za transport i poslali je brodom iz luke u Gvajakulu. Uhapšeni su prije nego što su uspjeli da spakuju kokain na brod, a droga je nađena na parkingu zgrade u centru ekvadorskog gradića…

Prethodno su dvije Srpkinje, Katarina A. i Slavica T. uhapšene prvo na aerodromu u Santjago de Gvajakilu, nekoliko minuta prije ukrcavanja putnika na redovni let za Amsterdam. U njihovim koferima specijalno dresirani psi nanjušili su 2,2 kilograma kokaina. Droga je bila izvrsno spakovana u džepove njihove uredno poslagane garderobe

Čitaj još:   PRIRODNO I BEZBOLNO, DLAČICE NESTAJU PREKO NOĆI: Žene poludjele...

izvor agencije blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more