IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. jul 2020. godine…

Ovan zadovoljan, Bik ima težak dan, Blizanci skeptični, Rak borben, Lav pažljiv, Djevica odlaže obaveze, Vaga planira, Škorpija strastvena, Strijelac na putu uspjeha, Jarac temeljno gazi, Vodolija u ortačkoj priči, Ribe traljavo. Ovo je dnevni horoskop za 24. jul 2020. godine.

OVAN

Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova pre nego što na polju posla budete doneli bilo kakvu novu odluku. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo vam donosi radost u život. Prolazan kašalj je moguć.

BIK

Možete da se nadate pozitivnim promjenama kada je u pitanju vaš posao. Dolaze vam neke lijepe vesti uskoro. Želite da budete u vezi sa osobom koju posmatrate već neko vrijeme. Dolazi trenutak za promjene. Prija vam unos svježih namirnica.

BLIZANCI

Moguće je da postoji neiskrenost u vašem odnosu prema saradnicima i da vlada generalno negativna atmosfera na poslu. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom uspjeti da nađete kompromis. Odmarajte se.

RAK

Ukoliko ste spremni da se posvetite novom poslu ili novim projektima, bićete zadovoljni. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos vitamina C.

LAV

Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Nećete odustati dok je ne budete dobili. Želite da budete strpljivi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo i da je pustite da vam se do kraja otvori. Problemi sa tahikardijom.

Čitaj još:   Azra, Marijana, Dženana i Marijela, žene koje čuvaju VIP delegacije: Osiguravale Erdogana, Merkel, Mogherini, papu... (foto)

DJEVICA

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promjenu posla danas. imaćete mogućnost da ostvarite ono što želite. Moguć je početak veze sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja. Razvijajte zdravije navike.

VAGA

Potrudite se da obaveze završite na vrijeme kako bi poslovi neometano funkcionisali. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti zanimljiva. Imate priliku za flert. Manji pad energije je moguć danas.

ŠKORPIJA

Dajete sve od sebe kako biste na ovom polju ostvarili što bolje rezultate i spremni ste da nastavite da se trudite. Znate da želite da budete samo sa vašim partnerom i nemate dileme. Mijenjajte stresan način života.

STRIJELAC

Rješavate probleme koji su nastali u vašem poslovnom okruženju. Spremni ste da pokažete odlučnost. Moguće je da imate udvarača koji vam postaje naporan. Ovo je period u kojem biste radije bili sami. Prijala bi vam meditacija.

JARAC

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da ostvarite neki svoj cilj. Sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos tokom današnjeg dana. Očekuje vas povoljna atmosfera na ljubavnom polju. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Možete da očekujete pokretanje novih aktivnosti kada je u pitanju polje posla. Bićete zadovoljni okolnostima. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom. Spremni ste da joj se maksimalno posvetite. Zdravlje vam je dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine

RIBE

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje, bićete zadovoljni onim što tamo budete ostvarili. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa voljenom osobom koja je spremna da vam bude privržena. Puni ste energije!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more