IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOLONTERI NP- SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: NISMO PLAĆENICI…

Povodom današnjeg pokušaja ataka na Volontere NP i naš dosadašnji rad, izdajemo

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Dana 22.07.2020 održali smo hitan sastanak u 17h u našim prostorijama koje se nalazi u OB Novi Pazar. Obzirom da smo današnjom izjavom svi pogodjeni moramo ovako da reagujemo. Danas je izjavljeno da smo svi plaćenici, da smo svi članovi vladajuće stranke itd.

Od samog početka se naš rad zasnivao na pomoć pacijentima, u prevodu, nas nije zanimalo da li su pacijenti (naši gradjani) kao i mi volonteri pripadnici bilo koje političke partije, vere i nacije!!!!!

Zanimala nas je mnogo veća stvar!!!Da li naši gradjami imaju kiseonik, hranu, pidzamu, limunadu, vitamin C, vodu…sve ostalo njima potrebno za njihov oporavak!!!! Nama nije bitno da li bilo ko od političara zna za naš rad niti su nas oni sastavili samim tim nas neće podeliti !!!!

Čitaj još:   Sram te bilo, državo, šalješ policiju da bije goloruk narod... (foto + video)

Jedina stvar nama bitna je da li to pacijenti znaju i da li su njihove porodice obaveštene o njihovom stanju. Mi se ogradjujemo od bilo kakve politizacije nas volontera i naš rad dosadašnji i ako bog da budući neće biti pripisan nijednoj stranci!!!!

Kada budemo ispratili i poslednjeg pacijenta zaraženog a to su od Covid 19 proglašavamo pobedu i naš kraj volontiramja u OB Novi Pazar…

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more