UŽAS:”Molio sam hitnu da dođe, ako mi žena umre- pašće krv…” (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vučiću, ti i tvoji ste pokrali zemlju, pašće krv”, rekao je privatnik Vladimir Grozdanovski, čiju bolesnu žena Hitna pomoć nije željela da pregleda…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika.recepti, vijesti subota, 25. 07…2020…22:42.. UŽAS:”Molio sam hitnu da dođe, ako mi žena umre- pašće krv…” (foto)

“Dva puta sam danas zvao Hitnu, molio sam ih da dođu jer moja žena od temperature skakala po krevetu kao na trambolini. Preko telefona su mi rekli da joj snizim temperaturu! Pa, nisam se za to školovao! Zapamtiće me Srbija ako se mojoj ženi bude nešto desilo. Vučiću, ti i tvoji ste pokrali zemlju, pašće krv”, rekao je privatnik Vladimir Grozdanovski, čiju bolesnu žena Hitna pomoć nije želela da pregleda.

Danima nas uvjeravaju predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ostali članovi tog Kriznog štaba da je situacija u našem zdravstenom sistemu na visokom nivou, da li ima smještajnih kapaciteta, da ima dovoljno testova svako biće pregledan. Međutim, realnost je sve njih demantovala, pa se tako iz dana u dan javljaju ljudi koji nikako da dođu na red na ljekarski pregled.

Čitaj još:   SRAMNO: O MRTVIMA SVE NAJGORE, Vučićevi mediji slave smrt senatora McCaina jer je volio BiH a “mrzio Srbe i Ruse”!

Jedan od njih koji se javno požalio jeste Vladimir Grozdanovski, koji je istakao da je zvao Hitnu pomoć da pregleda njegovu ženu, međutim na teren niko nije izašao.

– Moje ime je Vladimir Grozdanovski, iz Novog Sada sam. Privatnik sam 15 god u ovoj usranoj zemlji Srbiji. Zdravstveno sam plaćao 15 godina, nikad ga nisam koristio. Dva puta sam danas zvao Hitnu, molio sam ih da izađu, žena mi skače kao na trambolini u krevetu. Majmuni mi preko telefona oni kažu da joj skidam temperaturu. Ja nisam doktor, nisam se za to školovao, nisam završio taj fakultet. Zvao sam miliciju, zamolio sam ih da izađu hitno – nisu izašli – rekao je ovaj Novosađanin i nastavio:

Čitaj još:   Istanbul: Aja Sofija spremna da 24. jula otvori svoja vrata za klanjanje namaza... (foto + video)

– Zapamtite me! Zapamtiće me Srbija ako se mojoj ženi bude nešto desilo. Vučiću, ti i tvoji ste pokrali zemlju. Moje ste zdravstvo ukrali koje sam plaćao, dođite da me hapsite! Dođite, pašće krv! – bijesno je poručio Vladimir Grozdanovski...

izvor Direktno.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});