IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VILA U KOJOJ SU SE KRILI KOŽAR I HODŽIĆ: Iskeširali su 60.000 eura za najam kuće pred kojom su izrešetani… (foto i video)

Alan Kožar i Damir Hadžić, navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu…

KRF (Grčka): Svijet, Crna Hronika, Putovanja Zanimljivosti, vijesti, subota, 25. 07… .2020…00: 42… VILA U KOJOJ SU SE KRILI KOŽAR I HODŽIĆ: Iskeširali su 60.000 eura za najam kuće pred kojom su izrešetani… (foto i video)

Prema navodima grčkog portala „kerkyrasimera.gr“,riječ je prvo o klasičnoj zasedi.

– Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen prvo pijesak,što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali negde s plaže. Očigledno je riječ o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsjele žrtve – ističe taj medij.

Kako saznajemo,„škaljarci“ su vilu „Akasta“ zakupili na dva mjeseca, a da je cijena iznajmljivanja na jedan dan iznosi nvjerovatnih 1.000 eura!

Škaljarci su luksuznu kuću iznajmili 21. juna i trebalo je u njoj a da i borave do 21. avgusta, što znači da su je iznajmili na dva mjeseca! i da je sve šokantno to da u špicu sezone iznajmljivanje te vile na jedan dan iznosi oko 1.000 eura, i da tek u septembru ima slobodnih termina, i da kada cijena za dan pada na oko 500 eura. I automobil koje bio i da su likvidirani takođe iznajmljen- saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Pretresom vile pronađena je velika količina novca, laptopovi,mobilni a svi su i telefoni i oružje, pišu grčki mediji. Grčka policija traga za napadačima, zbog čega su, kako saznajemo, blokirani neki aerodromi na Krfu, a i da je i angažovana i Obalska straža.

Čitaj još:   AKO PIJETE, DVA PIVA DNEVNO, VAŠ ORGANIZAM ĆE ODMAH REGOVATI: Ovako će alkohol uticati na VAS... (foto)

– Porodica koja živi u susjednoj vili u trenutku ubistva nije bila ćak prisutna, pa njeni članovi nisu mogli da daju bilo kakve informacije. Sumnja se da su bila dvojica napadača, koji su čekali i prve voje žrtve ispred vile, što znači da su dobro znali navike žrtava i pratili ih neko vrijeme. Otisci prstiju žrtava poslati su Interpolu, kako bi se potvrdio njihov identitet – saopštili su zvaničnici grčke policije.

„Škaljarci“ su zakazali masažu posle kupanja na plaži i upravo a to ds a ih je pronašla maserka koja je kod Kožara i Hodžića imala zakazan termin. Tijela Kožara i Hadžića pronađena su u četvrtak oko 19 sati u automobilu na samom ulazu u vilu u naselju nedaleko od grada Halikounija. Prema novim informacijama, napadači su najverovatnije izleteli pred vozilo u dvorištu i u „škaljarce“ ispalili gotovo 30 metaka, zbog čega je šoferšajbna bila potpuno razbijena. Žrtve nisu imale nikakvu šansu.

Krv, srča, izrešetan automobil, meci, razbijana stakla… Prizor je koji je zatekla maserka koja je u luksuznu vilu došla po dogovoru.

– Žrtve su osobe za kojima su raspisane međunarodne Interpolove poternice. Pronađeni su u parkiranom automobilu ispred vile, koju je iznajmila treća nepoznata osoba. Gotovo je sigurno da je reč o mafijaškom obračunu, a sumnja se da je to nastavak ubistava a to je „škaljaraca“ posle likvidacije u gradu Vari, u januaru ove godine. Tada su ubijena dva člana škaljarskog klana. Kod žrtava na Krfu pronađena su lažna slovenačka dokumenta – navodi grčki portal „newsit.gr“, a ostali lokalni mediji dodaju brutalne detalje likvidacije.

Kurir.rs/Alo

Čitaj još:   SRBIJA, NOVA LIKVIDACIJA: Sačekuša, stradao Crnogorac, OSVETA za ubistvo u Istočnom Sarajevu… (foto)
BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more