IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDE Nastavak “Žikine dinastije”: ONA će glumiti Mariju… (foto i video)

PUSTILI SMO Vijest da se snima nastavak kultnog filma “Žikina dinastija” a da ista informacija obradovala je sve u regionu juga Evrope…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti subota, 25. 07…2020…23: 42.. IDE Nastavak “Žikine dinastije”: ONA će glumiti Mariju… (foto i video)

“Luda godina” je nastavak, ali i takozvani reboot “Žikine dinastije”, odnosno nastaviće priču jednog od likova koje smo vidjeli u originalu. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. On je sada otac dvojice dečaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu “onih”, ludih godina, a isto tako ćemo a u “svojoj ulozi” Marije ponovo vidjeti i glumicu Rialdu Šebek.

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspješan psihoterapeut, a vijest o nastavku serijala zatekla ju je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je poslije toliko godina i promjene profesije rješila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, prije svega, komunikacija, rad s ljudima koje cijenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa a to njima mnogo smijem – rekla je ona.

Ona se osvrnula i na vijreme snimanja “Žikine dinastije”, pa komentarisala šta se to promijenilo u porodičnim odnosima danas.

Čitaj još:   NA GODIŠNJICU GENOCIDA U SREBRENICI: Angelina JOLIE i KRALJICA NUR dolaze 11. jula u Potočare

– Ako gledamo šta se sada događa, onda uzroke treba tražiti prvo u vremenu u kome ih nismo uočavali, ali su se tada stvarali. Moja je i junakinja Marija nema kontakt roditeljima zbog njihove opsednutosti prestižom, snobizmom, klišeima i lažnom egzistencijom. S druge je i strane Žika Pavlović, koji u svojim poznim godinama odlazi da radi ponovo kao gastarbajter, što i simbolički nešto govori…

Njegov “vodoinstalaterski” humor terapetski dijeluje na nas. Uostalom, i moj posao je sličan: psihoterapeuti su ‘vodoinstalateri’ ljudske duše. Kroz Gidrin humor otkriveno je mnogo toga o našem porodičnom i društvenom životu. Dao nam je priliku da se sebi nasmijemo, ali i da se u sebe, nekako, zagledamo- objasnila je.

Producent filma “Luda godina” Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) pojaviti Vlada Petrović (Boba), Nikola Kojo (Miša) i Vesna Čipčić, kao Elza...

http://ibalkan.net / agencije

Čitaj još:   Vic dana Fata i pošiljka iz Amerike...
Časna sestra napustila crkvu, konobariše i želi pjevačku karijeru… (video)

Časna sestra koja je postala pjevačka zvijezda poslije pobjede u Read more

Dnevni horoskop za 27. novembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more