Požari širom grada, stihija zahvatila i Velje Brdo, vatrogasci intervenisali 34 puta u metropoli… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Podgorici su kasno sinoć izbili požari na nekoliko lokacija, a i veliki požar gorio je u naselju Velje Brdo, saopštio je načelnik Službe zaštite i spasavanja …

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28. 07…2020 …11: 42… Požari širom grada, stihija zahvatila i Velje Brdo, vatrogasci intervenisali 34 puta u metropoli… (foto i video)

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Podgorice, Goran Janković je dodao da su vatrogasci izašli na teren u Veljem Brdu istakao da za sada nisu ugrožene kuće i dalekovodi.

Janković je za RTCG naveo da jak vjetar otežavao gašenje požara i da će se i vatrogasne ekipe dežurati tokom ovog dana kao što se dežuralo i predhodne noći..

Čitaj još:   Podgorica: Nekoliko hiljada, građana na protestu...

Podgoričke Vijesti dodaju da se veliki dim uzdiže iz centra požara, koji je aktivan u poslednja 24 sata.

Kako navode, pripadnici Službe zaštite i spasavanja Podgorica nisu uspjeli da ugase požar ni uz pomoć aviona Direktorata za vanredne situacije.

Iz Službe zašstite i spasavanja Podgorica saopštili su na Fejsbuku da su svi njihovi pripadnici u poslednja 24 časa realizovali ukupno 34 intervencije.

Oni su dodali da u većini slučajeva navedene intervencije se odnose prvo na požare trave i rastinja, dok je u podgoričkom naselju Stari aerodrom je i došlo do požara na putničkom vozilu.

Kako se i navodi, 22 intervencije odnose na požare nastale na više lokacijama Goričani, Mahala, Stari aerodrom, Beri, Konik, u blizini gradske deponije, Rogami, Velje brdo, Vranjske njive, Tološi, Berislavci , Kotrabutan, Mareza.

izvor vijesti.me

Čitaj još:   PODGORICA Medojeviću i Kneževiću određen pritvor do dva mjeseca...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});