Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 31. jul 2020. godine

Ovan odlaže obaveze, Bik udvarač, Blizanci odlažu, Rak plačljivko, Lav pozitivan, Djevica inovator, Vaga odbojna, Škorpija hrli ka cilju, Strijelac naređuje, Jarac kasni, Vodoliju veza davi, Ribe imaju sve manje vremena. Ovo je dnevni horoskop za 30.07.2020. godine.

OVAN

Sa kolegama imate opušten odnos u kojem uživate i zadovoljni ste vašim poslovnim stanjem. Spremni ste da se posvetite novim poznanstvima. Aktivni ste na polju ljubavi i flerta danas. Mogući su manji problemi sa jetrom.

BIK

Možete da se nadate promjenama na polju posla. Odlično vam je postavljeno polje posla. Imate pad samopouzdanja i čini vam se da nećete uspjeti da osvojite osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja nemate probleme.

BLIZANCI

Dobro se snalazite ukada je u pitanju posao i zadovoljni ste svojim odnosom sa kolegama. Pokazaćete voljenoj osobi da ste spremni da sa njom budete iskreni, opušteni i da ste posvećeni vašem odnosu. Prolazna malaksalost.

RAK

Ne očekuje vas promjena posla iako ste se možda sada tome nadali. Stoje vam neka odugovlačenja. Očekuje vas miran dan. Sa voljenom osobom dobro znate na čemu ste. Povećajte unos vitamina.

LAV

Danas vas čeka prilično opuštena situacija na poslu. Nećete imati veće probleme. Moguće je da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Spremni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu. Odlično stanje na ovom polju.

DJEVICA

Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje finansija. Dopada vam se situacija koju imate na poslovnom polju. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo i flert koji bi mogao jako da vam prija. Mogući su manji problemi sa grlom.

VAGA

Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je povoljan. Možete da očekujete pozitivan odgovor i početak veze sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o zubima.

ŠKORPIJA

Nećete moći da ostvarite poslovne planove danas. Imaćete mnogo nekih novih komplikacija. Ako na polju ljubavi imate neke probleme, pomoćiće vam prijatelj svojim iskrenim savjetom. Posjetite ljekara.

STRIJELAC

Ukoliko imate probleme na poslu možete da očekujete da ćete ih danas veoma uspješno reijšiti. Voljena osoba vam je posvećena i jako vam je lijepo kada ste zajedno. Dosta toga planirate u budućnosti. Zdravlje vam je odlično.

JARAC

Danas je dan kada to možete da dokažete da ste spremni da ostvarite veće napredovanje na poslu. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna. Moguće je da ste spremni za tajnu vezu. Solidno zdravlje.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da napredujete na polju posla. Spremni ste za promjene. Iako imate iskrena osjećanja prema vašem partneru sada niste spremni za ozbiljnu vezu, brak ili nešto slično. Manji problemi sa vidom.

RIBE

Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate na poslu i osjećate se nekako isključeno. Očekuje vas šansa da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o stvarima koje vas muče. Sinusi su vam osjetljivi u narednom periodu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

FILIP Vujanović: Budućnost Crne Gore, nije u sukobu Crnogoraca i Srba, nego u okršaju Crnogoraca i Srba sa srpskim nacionalizmom… (foto, video)

Filip Vujanović, nekadašnji predsjednik Crne Gore i čovjek koji je raspisao Referendum o nezavisnosti, kazao…

11 minuta ago

GI “21.maj”: Crnogorska sudbina i ovoga puta u rukama zapadnih saveznika… (foto)

Pritom, ističu, sve ovo ukazuje i na ograničenost Spajićevog razumijevanja šire politike. Podrška njemačkog kancelara…

1 sat ago

ADNAN Prekić: DARIO Vraneš oblikuje narativ da Pljevlja nijesu u Crnoj Gori… (foto)

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš na svaki način pokušava da uruši multietničko i multikulturno nasljeđe…

1 sat ago

MILE Dodik pao u očaj, nakon najave da će Crna Gora, podržati rezoluciju o Srebrenici: Nova vlada, antisrpska… (foto)

''Milo Đukanović je poražen na izborima, ali politika koja je po pravilu na štetu Srba u…

2 sata ago

KENANA Strujić- Harbić: Devedesetih smo već prolazili kroz situaciju kakva je danas u PLJEVLJIMA… (foto)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić ocijenila je kako se u Pljevlja vraćaju devedesete godine. "Veoma…

3 sata ago

TUGA DO NEBA: Na ahiret preselila HALIDA BOJADŽI, majka ubijenih sarajevskih mališana na Sedreniku, pripadnica Armije RBiH… (foto, video)

U Sarajevu je u ponedjeljak u 73. godini prestalo da kuca srce majke Halide Bojadži,…

3 sata ago

This website uses cookies.