IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara… Bilo je to Veliko veče turskog sprintera : Gulijev osvojio  zlatnu medalju na EP u Berlinu i oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara…

BERLIN: Vijesti, Sport, Atletika, Zanimljivosti, petak 10.VIII. 2018, 11: 58…Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Turski sprinter na 200 metara Ramil Gulijev osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u atletici. Gulijev je sa 19:76 oborio rekord evropskih prvenstava u atletici i još jednom pokazao da je najbolji atletičar svijeta u ovoj disciplini.

ISTOG DANA JE I Yasmin Copello postao vicešampion Evrope na 400 metara sa preponama…

TAKOĐER JE I DRUGI Turski reprezentativac Yasmin Capelo u velikom finalu na 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Berlınu , u vrhunskom finišu osvojio je srebrnu medalju oborivši rekor Turske u ovoj disciplini.Tridesetjednogodisnji Yasmin Capelo je trku istrčao za 47:81 sekundi.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO: Počinju pojedinačne narudžbe i isporuke turskog automobila TOGG, određena i cijena... (foto, video)

ŠLAGER DANA JE BILO SVAKAKO VEČE KADA JE Turski atletski reprezentativac na 200 metara Ramil Gulijev prvo je izborio plasman u finale evropskih prvenstava na 200 metara na Starom kontinentu.

U trci na Olimpijskom stadionu u Berlinu , Ramil je bio prvi u drugoj kvalifikacionoj grupi.

TREBA PODSJETITI DA JE Ramil je prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojio zlatnu medalju rezultatom 20:33 sekundi.

Finale na 200 metara je održano predhodne večeri u 21 sat po srednje evropskom vremenu…

  http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

One thought on “Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

  1. Bravo Mite Brat Mi Nogo Te Sakam ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Komentariši