IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANTIĆ OSTAO BEZ DOZVOLE: Mortus pijan vozio a još mu nije zabranjeno da SJEDA ZA VOLAN… (foto i video)

Poznati komentator Milojko Pantić ponovo je na naslovnim stranama, opet je vozeći pijan, uleteo je u pješačku zonu, odveden na trežnjenje na kom je proveo 12 sati, kaženjen novčano, zabranom upravljanja vozila i kaznenim poenima, ali još mu nije oduzeta dozvola?

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29.07.2020… 23: 34… PANTIĆ BEZ DOZVOLE: Mortus pijan vozio a još mu nije zabranjeno da SJEDA ZA VOLAN… (foto i video)

Koliko je potrebno da neko bude bahat za volanom, da li treba čekati da nekoga ubije, da li je Milojko Pantić povlašćen zbog svoje popularnosti – neka su od pitanja koja ovih dana more građane, svijedoke Pantićevih suludih postupaka na drumovima.

Kako smo ranije izvjestili, Pantiću je nakon karambola u Pećincima, kada je automobilom “golf” uletio u piješačku zonu oko 22 sata, izmjereno je i 1,6 promila alkohola u krvi, zatim je odveden u policijsku stanicu gdje je bio na treženjenu proveo 12 sati.

Sproveden je zatim kod sudije za prekršaje u Rumi gdje mu je bila izrečena kazna od 120.000 dinara,16 kaznenih poena 10 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Čitaj još:   NENAD ČANAK PROZVAO PREMIJERA CRNE GORE: "Da se Dritan Abazović 1995 našao u Srebrenici, premještali bi ga u pet različitih masovnih grobnica"... (foto, video)

Ta kazna možda i ne bi “zapala za oko” da Pantić već nije ponovio incident i ponovo pijan seo za volan.

Beograđani se još sjećaju incidenta iz maja 2019. kada je u večernjim satima na Brankovom mostu izazvao niz prekršaja, sudario se sa ali prvo s džipom Interventne policije, a zatim nastavio vožnju u suprotnom smjeru a onda na Brankovom mostu. Kasnije se još i pravdao kako je žrtva medijskog linča, te priznajući da se jeste napio, ali da “nikoga nije ubio”.

EVO Kada se vozaču oduzima dozvola?

Damir Okanović iz Komiteta za bezbJednost saobraćaja objasnio je situaciju u kojoj se vozaču može oduzeti dozvola.

– Vozač kojem u toku dvIJe godine sud izrekne ukupno 18 ili više poena, policija oduzima dozvolu, a postupak vraćanja dozvole i bio je veoma mukotrpan- kaže Okanović.

Kako je objasnio, vozač mora prođi zdravstveni pregled poseban seminar u Agenciji za bezbednost saobraćaja da bi dobio dozvolu nazad.

Među najčešćim sakupljačima poena su alkoholisani vozači istim oni a koji upravljaju vozilom tokom zabrane – dodao je Okanović.

Međutim, važno je napomenuti da oduzimanje vozačke dozvole da zabrana upravljanja motornim vozilom, kako je kažnjen Pantić, nije isto…

izvor agencije

Čitaj još:   MILOJKO Pantić, OČITAO LEKCIJU NACIONALISTIMA: U Srbiji sve je laž, od svetog Save- do nebeskog naroda... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more