PAŽNJA, PRED NAMA JE PAKLENIH SEDAM DANA: Prognoza meteorologa je ZABRINJAVAJUĆA… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U narednih sedam dana biće pretežno sunčano i vruće i pretoplo…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30.07. 20 20…11: 34… PAŽNJA, PRED NAMA JE PAKLENIH SEDAM DANA: Prognoza meteorologa je ZABRINJAVAJUĆA… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za područje naše Regije i dolazeće visoke temperature do 1. avgusta.

Danas u većini krajeva, a na jugu, istoku i jugoistoku i u petak, 31. jula, biće veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 34 do 36 stepeni C.

U cijeloj širokom području juga Balkana danas će biti sunčano i veoma toplo, uz slab vjetar, promjenljivog smijera i jutarnju temperaturu od 16 do 22 i najvišu dnevnu od 33 do 36 stepeni C.

Dakle i u Sarajevu će biti sunčano i veoma toplo, a je i najviša dnevna temperatura biće oko 34 stepena.

U narednih sedam dana biće pretežno sunčano i toplo.

Čitaj još:   KAKAV 1. JUN, KIŠA LIJE, NE PRESTAJE: Nebo i zemlja se sastavili, evo gdje će, kada i koliko padati do BAJRAMA…

U petak je uz lokalni razvoj oblačnosti ponegdje, uglavnom ali u planinskim predjelima, moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Dok za prestojeći vikend i početka naredne sedmice u većini mjesta i u okolinim gradovima temperatura u manjem padu, oko dva do tri stepena.

Tokom noći utorak na srijedu i u četvrtak će je osetnije osvježenje sa pljuskovima i grmljavinom.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});