Oglas o kojem priča Srbija: PROKLINJEM DAN KAD SAM GA ISTJERAO IZ SALONA… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Naime, jedan sivi Chevrolet Cruze 1.6, iz 2012. godine, je toliko izmaltretirao svog vlasnika, da je on odlučio da ga proda, uz oglas u kome objašnjava zbog čega mu se auto “smučio” i zašto “više nema živaca za njega”.

– Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može posle 265.000km da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu.

– Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u poslednje vrijeme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve mijenjao i koliko mi je para satrla kršina.

Čitaj još:   PODGORICA: LIKVIDACIJA, POLICIJA BLOKIRALA GRAD: Izrešetan ispred restorana, egzikutog pobjegao! (foto)

– Dijelova rijetko gdje ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion a ne auto. A tako i troši – kad na otvorenom troši 8 litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši-treba mi cisterna da je vučem za sobom. Ima ugrađen plin ali ne smijem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000 km.

– Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba hrvem. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više niti imam namjeru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Proklinjem dan kada sam ga istjerao iz salona, bio je 03.04.2012. Da je dobar ne bi bio ovde gdje jeste!

izvor: telegraf

Čitaj još:   NEVRIJEME: Osmero ljudi, poginulo u snažnim olujama ... (foto)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});