Udario starijeg muškarca, tražio da stavi masku na lice… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tučnjava zbog maski kod Dubrovnika, 30- godišnjak slomio nos muškarcu od 72-godine…

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 31.07. 2020… 16: 14…Udario starijeg muškarca, tražio da stavi masku na lice… (foto)

DO fizičkog okršaja dvojice muškaraca došlo je u četvrtak u jednom tržnom centu Lidlu kod Dubrovnika…

Kako piše Dubrovački dnevnik, 72-godišnji J.V. iz Župe dubrovačke upozorio je 30-godišnjaka da stavi masku dok su obojica bili u Lidlu. Mlađi muškarac masku je imao u ruci, a ne na licu, što je preporuka.

Sačekuša ispred trgovine…

Kada je 72-godišnjak obavio kupovinu, izašao iz Lidla gdje ga je čekao 30-godišnjak s kojim se susreo i kojeg je upozorio za maske. Mlađi je ga muškarac fizički je napao pa i nasrnuo na J.V. te mu je i on je i nanio teške tjelesne ozljede. Neslužbeno, 72-godišnjaku je slomljen nos.

Dubrovački dnevnik dodaje da je 30- godišnjak u trgovini bio sa sestrom sa posebnim potrebama, a kako je napadnuti J.V. bio ustrajan a i u verbalnom okršaju s okrivljenim 30- godišnjakom, kada je okrivljeni krenuo a i prema svojem automobilu po masku 72-godišnji J.V. ga je navodno uhvatio za ruku.

Čitaj još:   Pjevačica EDITA ODBILA POLIGRAF u policiji zbog BOMBAŠKOG NAPADA!

Policija podignula kaznenu prijavu…

Nakon toga je došlo do fizičkog okršaja u kojem je J.V. zadobio teške tjelesne ozljede.

Policija se oglasila o spomenutom događaju te potvrdila da je i protiv 30-godišnjaka podignuta kaznena prijava redovnim putem...

izvor dubrovački dnevnik.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});