Dnevni horoskop za 3. avgust 2020. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan pred uspjehom, Bik nema strpljenja, Blizanci u dobrom periodu, Rak zauzet, Lav treba podršku, Djevicu očekuju promene, Vagi će se ispuniti želja, Škorpija puna entuzijazma, Strijelac u svom filmu, bolja rješenja za Jarca, Vodoliju očekuje uspješan dan, a Ribe dobro raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 03.08.2020. godine.

OVAN

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite uspjeh koji želite već dugo. Konačno ćete biti nagrađeni za svoj trud. Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavnu vezu u kojoj uživate. Osjetljiva probava.

BIK

Povoljan je dan za početak novog posla kod vas naglašen. Možete da očekujete pozitivne promjene na razgovoru za posao. Moguće je da niste sigurni u svoje odluke na ljubavnom polju. Bez većih problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Imaćete malo veće troškove danas. Nije vam povoljan dan za polje finansija pa izbjegavajte bilo kakve rizike. Možete da očekujete da će vam prijati da neko vrijeme ne ulazite u novu vezu. Povedite računa o ishrani.

RAK

Koncentracija bi mogla da vaam bude oslabljena u narednom periodu pa ćete zato biti skloni problemima na poslovnom polju. Između vas i partnera može da bude dosta nesuglasica. Nizak pritisak vas muči.

Čitaj još:   ČISTA PROVOKACIJA: MILE Dodik odbacuje izvještaj o Srebrenici???

LAV

Moguće je da ste nestrpljivi i da vam poslovna situacija nije sasvim stabilna zbog loših odluka koje ste donosili ranije. Moguće je da trenutno ne tražite nova poznanstva. Još uvek se nadate pomirenju sa bivšim. Problemi sa nervozom.

DJEVICA

Dolazite do važnih infomacija koje na poslovnom polju mogu da vam preokrenu tok svih događaja. Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju kada je u pitanju vaše emotivno polje.Prijaće vam bavljenje sportom.

VAGA

Povoljan je dan za putovanje ili za neki dogovor o saradnji na daljinu. Dobre vijesti uskoro dolaze do vas. Dobro se slažete sa Strijelcem koji vam unosi mnogo pozitivne energije u život. Nemate probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Pred vama je šansa da napredujete na poslu. Vrijeme je da pokažete svoje sposobnosti na ovom polju. Uživaćete u opuštenoj atmosferi. Voljena osoba vam poklanja maksimum svoje pažnje i lijepo vam je. Imate mnogo energije.

Čitaj još:   VIC DANA Ljubljana: Na terasi hotela, Bosanac doručkuje...

STRIJELAC

Vaše ideje će biti dobro prihvaćene. Posao vam ide od ruke. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada postigli. Voljena osoba vam je posvećena i lijepo vam je kada ste zajedno. Moguće je da razmišljate o braku. Čuvajte svoje zdravlje.

JARAC

Možete da se nadate lijepim vijestima i da osjećate da ste spremni da pravite poslovne promjene. Uživate u lijepom danu i osjećaje da ste spremni za neki ozbiljniji korak sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period za zdravlje.

VODOLIJA

Dolazi vam šansa da pokažete da ste spremni da idete dalje. U poslovnom smislu možete dosta da napredujete. Spremni ste za nova poznanstva i za ljubavne promjene. Lako sklapate poznanstva. Prija vam rekreacija.

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom, otvoriće vam se mogućnost za neku novu saradnju. Voljena osoba će vam pokazati da ima ozbiljne namjere i da želi zajednicu sa vama. Prija vam veći unos svježeg voća i povrća.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});