NESVAKIDAŠNJA TRAGEDIJA U BiH: Ovan ubio vlasnika, prvo mu nanio teške povrede a zatim… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Stočar iz Dervente, porijeklom s Vlašića, podlegao je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci višestrukim povredama od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan.

Bogdan Marić (68), stočar iz Dervente, porijeklom sa Vlašića, podlegao je višestrukim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan.

Kako pišu Novosti ovaj ugledni domaćin, iza kog su ostali supruga, sin i tri kćerke, sahranjen je u četvrtak na mjesnom groblju u Priječanima, između Klašnica i Banjaluke. Nesvakidašnja tragedija, pod još nerasvijetljenim okolnostima, odigrala se na imanju Marića u Donjem Detlaku, nadomak Dervente.

– Očevidaca nije bilo. Po svemu sudeći Bogdan se bio nešto zamislio ili skoncentrisao na neki posao, u štali, pa nije na vrijeme uočio ratobornog ovna. Iznenadio ga je udarcem u predjelu prsa i stomaka. Nepoznato je da li je bilo još udaraca, ali i taj, eventualno, jedan, bio je strahovit i, kako se ispostavilo, koban, rekao je izvor upućen u ovu tragediju.

Čitaj još:   Specijalne jedince kobre uhapsile grupu “teoretičara zavjere”... (foto)

Bogdan je, kako su saznali, uspio da supruzi i pristiglim komšijama teškom mukom izusti da ga je napao ovan. Ubrzo je prebačen u dobojsku bolnicu i potom u UKC RS u Banjaluku. Tu je od zadobijenih povreda i podlegao.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});