IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NESVAKIDAŠNJA TRAGEDIJA U BiH: Ovan ubio vlasnika, prvo mu nanio teške povrede a zatim… (foto)

Stočar iz Dervente, porijeklom s Vlašića, podlegao je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci višestrukim povredama od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan.

Bogdan Marić (68), stočar iz Dervente, porijeklom sa Vlašića, podlegao je višestrukim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan.

Kako pišu Novosti ovaj ugledni domaćin, iza kog su ostali supruga, sin i tri kćerke, sahranjen je u četvrtak na mjesnom groblju u Priječanima, između Klašnica i Banjaluke. Nesvakidašnja tragedija, pod još nerasvijetljenim okolnostima, odigrala se na imanju Marića u Donjem Detlaku, nadomak Dervente.

– Očevidaca nije bilo. Po svemu sudeći Bogdan se bio nešto zamislio ili skoncentrisao na neki posao, u štali, pa nije na vrijeme uočio ratobornog ovna. Iznenadio ga je udarcem u predjelu prsa i stomaka. Nepoznato je da li je bilo još udaraca, ali i taj, eventualno, jedan, bio je strahovit i, kako se ispostavilo, koban, rekao je izvor upućen u ovu tragediju.

Čitaj još:   JASNO I GLASNO: Sergej Trifunović, u Srebrenici je bio genocid...

Bogdan je, kako su saznali, uspio da supruzi i pristiglim komšijama teškom mukom izusti da ga je napao ovan. Ubrzo je prebačen u dobojsku bolnicu i potom u UKC RS u Banjaluku. Tu je od zadobijenih povreda i podlegao.

izvor: agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more