IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA SVADBA: MLADOŽENJA SE OBJESIO UOČI VJENČANJA… (foto)

Tijelo tridesetdevetogodišnjeg G. S. iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađeno sinoć 22.45 u sobi hotela na periferiji Leskovca i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vješanjem, potvrđeno je juGmedii u leskovačkoj policiji.

Kako se nezvanično saznaje, G.S. (39) se objesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom vjerenicom sa kojom je trebalo da se vjenča za nekoliko dana.

– Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje…

Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su tijelo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog cjelokupne situacije u zemlji ne bismo uznemirili goste – rekao je jedan od zaposlenih u ovom hotelu.

G.S. je došao u hotel sa svojom vjerenicom nakon porodične svađe, kako se nezvanično saznaje.

Čitaj još:   STRAŠNA NESREĆA: U bolnici umrla 18-godišnjakinja nakon što je pijani vozač prešao u drugu traku i zabio se u auto... (foto)

Inače, preminuli je godinama živio u Beogradu, a u rodno Negosavlje se vratio zbog organizovanja svadbe.

izvor: Telegraf

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more