IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas stiže promjena vremena: Upaljen je narandžasti meteoalarm… (foto)

Danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme u jutarnjim satima kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, utorak 04. 08. 2020… 09: 51… Danas stiže promjena vremena: Upaljen je narandžasti meteoalarm… (foto)

TOTALNA PROMJENA VREMENA: Evo kakvo nas sve očekuje u naredna tri dana vremensko stanje…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima.

Tokom dana kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostalim područjima. Lokalno je moguća i pojava grada. Intenzivnije padavine se očekuju u Hercegovini.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera će se krajem dana promijeniti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 31 stepen.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana će se sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 27 stepeni, saopćeno je iz FHMZ...

Narandžasti meteoalarm visokih temperatura i grmljavinskog nevremena i upaljen je za područje Banje Luke, Višegrada,Trebinja, Foče i Prijedora.

Čitaj još:   LOŠI HABERI IZ BiH: Novih 14 zaraženih osoba, SVI SU IZ i dolaze iz… (foto)

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Intenzivnije padavine se očekuju u sjeveroistočnim djelovima.

Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 19, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu zemlje od 24 do 27 stepeni.

U četvrtak će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Krajem dana, postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 29 stepeni…

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more