IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crna Gora razmatra otvaranje granica prema regionu, da li je na spisku i Srbija?

Senad Begić izjavio je da zvanična Podgorica razmatra otvaranje granica i uslove prema zemljama iz regiona…

PODGORICA: Crna Gora, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 05. 08. 2020… 19: 51… Crna Gora razmatra otvaranje granica prema regionu, da li je na spisku i Srbija?

Institut je napravio metodologiju slučnu onoj kakvu ima Evropska komisija iz Brisela…

Zamjenik direktora crnogorskog Instituta za javno zdravlje Senad Begić je izjavio danas da Ctna Gora razmatra otvaranje granica i uslove za otvaranje granica prema zemljama regiona.

Senad Begić je to rekao na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje zašto je dozvoljen ulazak u zemlju državljanima Rusije a ne Srbije i da je i sa obzirom slična epidemiološka situacija u te dvije zemlje.

Čitaj još:   DPS: ANDRIJA Mandić na čelu Parlamenta i bivši DF u Vladi, znači pobjeda JAKOVA Milatovića nad MILOJKOM Spajićem, kraj sna o Crnoj Gori u Evropskoj uniji... (foto)

Pred prestavnicima sedme sile Begić je kazao da je predlog za uključivanje Rusije na listu došao od Ministarstva turizma, da se, kada se radi o regionu, ozbiljno razmatraju koraci.

Begić je dodao da će se na ažuriranoj listi naći Ukrajina zbog sad bolje epidemiološke situacije i dodao da je Institut napravio metodologiju a u slučnu onoj kakvu ima Evropska komisija iz Brisla…

Izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more