IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Serija o ubistvu pjevačice: A, ko glumi Vučića? (foto)

Mediji prenose da je u toku snimanje serije o ubijenoj pjevačici Jeleni kao i da će se u glavnoj ulozi naći Milica Pavlović.,,

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak 04. 08. 2020… 22: 51… Serija o ubistvu pjevačice: A, ko glumi Vučića? (foto)

Misteriozno ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje svoje nove serije “Pevačica”, a glavnu ulogu igraće zvijezda domaće muzičke scene je i Milica Pavlović, tvrde domaći mediji.

Snimanje bi trebalo da počne 12. avgusta i da traje do sredine novembra, ali ono što se najviše izdvaja u ovom projektu je pitanje ko će glumiti sve one koji su obećali da će se razrešiti ubistvo pjevačici – i obećanje nisu održali.

Milica Pavlović; FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Ove godine se navršilo četiri godine kako je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči nađeno telo ubijene pjevačice Jelene Marjanović, a ovaj slučaj ne prestaje da okupira javnost.

Čitaj još:   HOROR U CENTRU BEOGRADA: Izboden muškarac, trotoar potpuno krvav...

Tadašnji premijer Srbije, a danas predsednik Aleksandar Vučić, 21. aprila 2016. godine je dao javno obećanje da će ubica biti “uhapšen u narednih 48 sati”.

Nismo još uvijek doživjeli ostvarenja ovog, pa i mnogo drugih obećanja od predsjednika, pa bi bilo zanimljivo da se za kasting serije nađe neko ko će tumačiti i uloge ljudi koji do dan-danas nisu uspjeli da razjreše ovaj tragični slučaj.

FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more