IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZNA SE IDENTITET SRBA UHAPŠENIH U ŠPANIJI: U spektakularnoj akciji specijalaca privedena i jedna žena! (foto i video)

BLIZU Dvadesetak policajaca upalo je danas u kuću u Mijasu u Malagi na jugu Španiji i u spektakularnoj akciji uhapsilo troje srpskih državljana…

MALAGA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, vijesti, 06. 08. 2020… 19: 21 …  ZNA SE IDENTITET SRBA UHAPŠENIH U ŠPANIJI: U spektakularnoj akciji specijalaca privedena i jedna žena! (foto i video)

Uhapšeni su državljani Srbije Marko B. (31), Danijela R. (29) i Jovan M. (24). Za Markom je bila raspisana poternica Višeg suda u Beogradu. Naime, jedan od njih tražen je zbog napada na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Istraga španske policije je počela u maju, kada su agenti saznali da postoje indicije da se bjegunac krije u Španiji, a zatim su uspjeli i da lociraju njegov dom u Malagi.

Danas tokom prepodneva, agenti španske policije upali su u kuću bjegunca i u njoj zatekli i laboratoriju za uzgoj marihuane.

Čitaj još:   Upravi policije potvrđeno da ubijeni muškarac u Panami nije Radoje Zvicer: Žrtva ne odgovara opisu... (foto)

Kako se na snimku može vidjeti, kuća poseduje dobro razrađen sistem za ventilaciju neophodan u ilegalnoj proizvodnji marihuane, međutim nije navedeno da li je u kući pronađena droge.

Uhapšenom Srbinu za kojim je bila raspisana potjernica se na teret stavlja i trgovina narkoticima, krađa vozila i određen mu je ekstradicioni pritvor.

Kurir.rs/Pink

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more