IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODRŠKA NAVIJAČA FUDBALERIMA PAZARA… (foto)

Navijači Pazara su danas na Atletskom stadionu na Hadžetu gde svoje treninge u zadnje vreme izvode fudbaleri Novog Pazara tražili od igrača da ostave srce na terenu, da se ne plaše, jer stadion u Nišu će svakako biti prazan, tako da je bitno samopouzdanje i da oni traže od fudbalera da igraju srcem i na pobedu.

Navijaci su porucili fudbalerima da moraju da znaju u kojem dresu igraju i da je taj dres za nas i za njih svetinja.

Jedan od najiskusnijh fudbalera u timu Novog Pazara Semir Hadžibulić, a po rečima mnogih bio je i jedan od najboljih na utakmici sa Partizanom. Semir je ocenio da je pobeda nad Partizanom istorijska za njegov klub i dodao da očekuje da će u narednim mečevima njihov tim biti sve bolji.

.-Navijači su nam puno nedostajali, barem meni, ja znam koliko znači ambijent koji oni prave na Gradskom stadionu, znaju to i ostale ekipe. Nadam se da će se pandemija brzo smiriti i da ćemo upotpuniti naš tim sa dvanestim igračem, naglasio je Hadžibulić.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO: Sjajna LANA Pudar četvrta na 200 METARA DELFIN na Svjetskom prvenstvu u FUKUOKI u Japanu... (foto, video) 

Nakon povrede koju je zadobio na mecu sa Partizanom Semir očekuje da će se brzo oporaviti i da će za utakmicu sa Radničkim iz Niša biti spreman.

-Raspored nam nije bio naklonjen pa nam utakmica sa Radničkim dolazi posle duela sa dve najjače ekipe u ligi. Svi igrački su dosta istrošeni i fizički a i na psihološkom planu pa će nam sada trebati vremena da ”uhvatimo vazduha” i budemo u potpunosti spremni za meč sa Radničkim, rekao je Hadžibulić.

Radnički i Novi Pazar sastaju se u nedelju na Čairu a meč počinje u 19 časova.

Pise i Foto: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more