IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORAC DOBIO MILION DA IZDA VOĐE: Telefoni otkrili VELIKU TAJNU, izdajicu stigla kazna! (foto)

U listinzima telefona ubijenog vidi se tijesna veza, ali isto kao direktna komunikacija sa S. L. – navodi izvor…

KOTOR: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 08 08. 20 20…11: 59 CRNOGORAC DOBIO MILION DA IZDA VOĐE: Telefoni otkrili VELIKU TAJNU, izdajicu stigla kazna! (foto)

Krvavi rat klanova već godinama bukti na prostoru Crne Gore i Srbije, sada su se fatalni obračuni prenijeli na teritoriju Grčke. Istraga četiri likvidacije koje su se desile za manje od godinu dana u ovoj zemlji dovela je do novih saznanja.

Egzekucije navodno glavnih ljudi “škaljarskog klana”, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, u Atini, kao i Alana Kožara i Damira Hadžića i na Krfu, osim istog kalibra oružja, povezuje, kako se sumnja, da su i isti “tiper”.

Prema operativnim podacima policije u regionu, riječ je o “škaljarcu” S. L. (37) iz Podgorice, koji se pojavio na oba mjesta uoči krvavih smaknuća. U ovom trenutku, međutim, postoje jake indicije da je, u međuvremenu, i on ubijen.

Potraga za S. L. traje već izvejsno vrjeme, odnosno od 23. jula, kada su na grčkom ostrvu izrešetani Baranin Kožar i Užičanin Hadžić. Njegov DNK, prema nezvaničnim saznanjima, pronađen je u samoj vili koju su ova dvojica iznajmila, ali i u atinskim stanovima u kojima su boravili Dedović i Stamatović.

U listinzima telefona ubijenog Stamatovića, kao i Kožara, vidi se i ta tijesna veza, ali i direktna komunikacija sa S. L. – navodi izvor “Novosti”.

Čitaj još:   Erdogan, poručio EVROPI: Ako ne bude podrške otvaramo granice, neka idu tamo gdje žele... (foto)

– I Stamatović u Atini i Kožar na Krfu danima pijre zločina bili su gotovo je i svakodnevno na vezi sa Podgoričaninom. Života ih je najverovatnije koštala činjenica što je njihov čovjek velikog povjerenja prešao na stranu “kavčana” .

Slali su mu slike i navodili ga kako da ih nađe. Svi su se oni krili širom Evrope, ali su imali poverenje u njega. Prema nekim informacijama, ovaj Podgoričanin je prenosio informacije, ali i novac.

Koji je razlog za to da S. L. pređe u suparnički tabor, zasad se samo nagađa. Pretpostavlja se je riječ o najmanje milion eura, koliko je navodno plaćeno za informacije “o obadvijee lokacije”, ali pominju osvetu za ubistva bliskih rođaka u samom Kotoru…

Čitaj još:   UŽAS: POLITIČAR SILOVAO DJEVOJČICU (14) I PRIJETIO JOJ SMRĆU... (foto)

izvor novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more