HEROINA NOVOG PAZARA, Dr. LEJLA ĆERANIĆ: Smijenjena sam jer sam GOVORILA ISTINU!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Heroina Novog Pazara, dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u tom gradu bila jedini infektolog u OB Novi Pazar, smijenjena sa funkcije načelnika. Ona je ovu informaciju potvrdila za naš portal, iako direktor tamošnje bolnice kaže da ta informacija nije tačna, već da je dr Ćeranić otišla na odmor.

Bruka srpskog zdravstva i države, žena heroj, jedini infektolog u Novom Pazaru i v. d. direktora tamošnje Opšte bolnice neće više obavljati ovu funkciju.

– Da, tačno je, smijenjena sam – poručila je za Direktno dr Lejla Ćeranić, dodavši da nije upućena u razlog njene smjene. 

Doktorka nije stupila u kontakt sa direktorom bolnice dr Mahmutovićem, jer kako kaže, razlog je ne zanima.

Kako bi građanima bolje objasila situacija u kojoj se nalazi, dr Ćeranić je citirala ljekara koji, prema njenim riječima, ima iskustva na mjestu rukovodioca Zdravstvenog centra, a koji kaže: 

Dr Lejla Bašić Ćeranić, heroina grada Novog Pazara, infektolog, sve vreme na prvoj liniji odbrane, bdela 24 h nad pacijentima, danima nije vidjala svoje četvoro dece, smenjena!
O njenoj hrabrosti i požrtvovanju čuo je ceo region, ali ovdašnje rukovodstvo ne voli istinu!

– Kada načelnik ide na godišnji odmor ne mora da se imenuje novi načelnik. To može da se prenese usmjeno ili ako nalaže protokol, onda se i napiše rješenje onome koji nekog mijenja da ga zamjenjuje do povratka sa odmora, a čelniku se nikako ne daje rješenje o razrješenju sa funkcije načelnika, odnosno ne poništava se prvobitna odluka o postavljanju za načelnika. To se nikad nikom nije do sad desilo. Ovo je pokušaj obmane javnosti ili vađenje iz haosa. Ovo je dno dna i zaluđivanje toliko puta izmanipulisanog naivnog naroda. 

Čitaj još:   ŠOK NA NOVOM BEOGRADU: Autor kultne emisije "Pozovite 92" pronađen mrtav! (foto)

Podsjetimo, ova hrabra doktorka je duži vremenski period bila je jedini infektolog Infektivnog odeljenja u OB. Tokom najkritičnijih trenutaka koronavirusa koji je pogodio bolnicu, ona je svakodnevno bila na prvoj liniji odbrane.

Putem društvenih mreža, Novopazarci su ovaj hrabroj doktorki uputili podršku i poručili da će u znak zahvalnosti za sve što je i prethodnih dva mjeseca uradila da spasi živote građana Novog Pazara i Sandžaka stati u njeni zaštitu.

Zanimljivo da je povodom ove informacije, direktor OB Novi Pazar dr Meho Mahmutović je za jedan portal demantovao njenu smjenu.

– Netačne su informacije da je dr Lejla Ćeranić razriješena sa funkcije načelnika infektivnog odjeljenja. Istina, jeste da je Ćeranićeva tražila godišnji odmor i to od subote pa je na njeno mjesto imenovan vršilac dužnosti, a jedini specijalista koji može da je zamjeni je Binela Mavrić koja je inače zamjenica načelnika Bušata i imenovana je dok je Ćeranićeva na 15-to dnevnom odmoru – kazao je on. 

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Rezultati na unapredjenju transparetnosti MOTIV da radimo još bolje... (foto)

Mahmutović je pojasnio da se radi o standardnoj proceduri i da će nakon povratka sa odmora ona biti vraćena na svoje radno mjesto.

Ipak, naša heroina se javila redakciji Direktno i otkrila pravu istinu o smeni sa funkcije načelnice OB Novi Pazar.

izvor. direktno.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});