IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS U NOVOM PAZARU PROTEST ZA Dr LEJLU ĆERANIĆ… (foto)

Heroina Novog Pazara, dr. Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u ovom gradu bila jedini infektolog u Opštoj bolnici, smijenjena je sa funkcije načelnika. Takva odluka direktora bolnice u Novom Pazaru razbjesnela je građane, koji će danas protestovati.

Građani Novog Pazara se svakog dana od 18 sati okupljanju ispred Opšte bolnice, gdje šalju jasnu poruku direktoru bolnice Mehu Mahmutoviću i Mirsadu Đerleku, koordinatoru Opšte bolnice, šta misle o njihovom radu i tome što je zdravstveni sistem u ovom gradu bio pred pucanjem.

Ali, danas od 18 sati protest će imati sasvim drugačiji povod, budući da će građani Novog Pazara tražiti pravdu za doktorku heroinu Lejlu Ćeranić, koja je u najtežim situacijama bila jedini infektolog u novopazarskoj bolnici. Sada, kada je sve prošlo, ona je smijenjena sa funkcije načelnika. Bruka i sramota za naše zdravstvo.

“Zbog smjene dr. Lejle Ćeranić Pazarci najavili protest koji će se održati u ponedjeljak od 18 sati ispred Opšte bolnice. Bravo, ljudi! Ne dajte ovu heroinu onima koji joj nisu ni do koljena. Podrška za ovu hrabru i jaku ženu. Prije svega, Čovjeka!”, navodi se na društvenim mrežama.

izvor: Direktno.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more