IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mahmutović povukao OTKAZ: Dr. Lejla Ćeranić OSTAJE na funkciji načelnice … (foto)

Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović izjavio je danas da će v. d. načelnica Infektivnog odjeljenja u toj bolnici Lejla Ćeranić do daljeg ostati na toj funkciji, uprkos tome što je ali i sama doktorka prije nekoliko dana potvrdila za portal Nova.rs da jsu je i smijenjena sa pozicije nakon kritika na odgovor države na epidemiju...

Ćeranićeva, koja je 5. avgusta smijenjena sa dužnosti rješenjem koje joj je uručio bolnički portir, bila je dva mjeseca jedini infektolog u Novom Pazaru, a zbog odluke da bude smenjena sa dužnosti organizovani su i protesti sa zahtjevom da se Mahmutović smijeni.

Sada nakon svega, Mahmutović je naveo da će doktorka Ćeranić ostati na svojoj funkciji zbog, kako kaže, “velikih zasluga”, prenosi B92.

Podsjećamo, doktorka Lejla Ćeranić prije nekoliko dana potvrdila je za portal Nova.rs da je razriješena sa funkcije.

“U petak ujutru sam dobila razrešenje sa funkcije vršioca dužnosti načelnika infektivnog odjeljnja u Opštoj bolnici u Novom Pazaru. Moj odmor nema veze sa mojim razrješenjem, to je jedina istina”, kazala je dr. Ćeranić.

Čitaj još:   „IMA NAS i nećemo stati do ostvarenja zahtjeva“: Danas treći PROTEST ispred Skupštine CG...

Prema njenim riječima, odmor je tražila tek kada je dobila razrješenje.

“Nakon uručenja od strane kurira naše ustanove, obratila sam se sadašnjoj v. d. načelnika Infektivnog odjeljenja, kada sam joj rekla da sutra odlazim na odmor. Ona je rekla da će o tome obavestiti direktora, jer ona misli da niko ne može da ide na odmor dok traje vanredna situacija. Nešto kasnije mi je rekla da direktor nikom ne dozvoljava da ide na odmor”, navela je dr. Lejla.

Izvor: Nova.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more