IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Doktor HEROJ iz NOVOG PAZARA: Spremaju mi suspenziju, možda i OTKAZ…

Doktor Mithat Mušić, anesteziolog iz Novog Pazara i jedan od onih koji je bio na prvoj borbenoj liniji tokom borbe sa koronavirusom, otvorio je dušu i na Fejsbuku je otkrio da mu nadređeni u Opštoj bolnici spremaju suspenziju, a možda i otkaz!

On se tim povodom obratio javnosti na ovoj društvenoj mreži, a njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Samo da obavjestim sve svoje prijatelje i javnost Srbije da mi se sprema suspenzija, možda i otkaz i da će me okačiti sa nekom gadnom seksualno-nacionalističkom pričom.

Ja volim zemlju Srbiju i spreman sam da dam svoju glavu u prvim borbenim redovima na svim međama zemlje Srbije, protiv bilo kog neprijatelja. Što se tiče lječenja pacijenata, mog odnosa prema njima, mog davanja i požrtvovanja, i to je u ovom gradu poznato.

Moje stavove znaju svi u kolektivu, ne slažem se sa mnogim istorijskim činjenicama i imam svoje mišljenje. Platiću ceh, nosiću svoje breme i biću kriv za ono za šta mi oni budu kazali da sam kriv”, navodi se u saopštenju anesteziologa Mithata Mušića na Fejsbuku.

Čitaj još:   Nevrijeme sa gradom u Novom Pazaru i okolini (VIDEO)

On je tako postao drugi doktor heroj iz Novog Pazara koji je na udaru nadređenih u Opštoj bolnici u ovom gradu, budući da je prije nekoliko dana otkaz dobila i dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najžešćeg udara koronavirusa bila jedini infektolog u bolnici u Novom Pazaru.

izvor: direktno.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more