IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Škaljarci” popadali u apartmanina na Jahorini… (foto)

POŠMRKALI SAV KOKAIN, ALI IM OSTAO PIŠTOLJ!!! Uhapšeni državljani koji su porijeklom Srbije, Crne Gore i jedna osoba sa Pala…

JAHORINA: Regija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, petak 14. 08. 2020…00: 09… “Škaljarci” popadali u apartmanina na Jahorini… (foto)

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo na Jahorini su tokom pretresa više apartmana i automobila pronašli pištolj, municiju i kesu sa tragovima droge, te uhapsili troje državljana Srbije, dvoje državljana Crne Gore kao i jednu osobu sa Pala. Kako se saznaje, među njima je bio prvo i Miloš Nilović Runjo, koji se dovodi u vezu sa “škaljarskim klanom”.

– Na osnovu naredbe nadležnog suda, a dve uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, izvršen je prvo i pretres više apartmana kao i automobila koje koriste te osobe i oduzet pištolj, 11 metaka, više mobilnih telefona i plastična kesa s tragovima bijele praškaste materije koja podsjeća na drogu- navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. jun 2020. godine

Kako pojedini mediji saznaju i da pored Nilovića, u stanicu su privedena još dvojica državljana Srbije Mladen Šipka i Srđan Radenović, zatim Crnogorci Radivoje Drenković i Bojan Šćekić i Milutin Danilović iz Pala.

– U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će svim nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj. Nakon što su dali izjave svi su iza toga pušteni na slobodu- kaže izvor portala Srpskog telegrafa…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more