IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. avgust 2020. godine…

Ovan optimističan, Bik ima partnerovu podršku, Blizanci nervozni, Rak želi predah, Lav želi da se mijenja, Djevicu mori insomnia, Vaga “trza” na Vodoliju, Škorpija u dobroj kondiciji, Strijelac zategnut, Jarac pobjednički raspoložen, a Ribe u problemima. Ovo je dnevni horoskop za 16. avgust 2020. godine.

OVAN

Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo produktivna. Partner se trudi da vam udovolji na svim poljima. Pokažite mu da ga cijenite. Moguća je glavobolja.


BIK

Pred vama je prilika i da se raspitate za neki dodatni posao koji bi mogao u pozitivnom smislu da utječe na vaše polje zarade. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vrijeme za to. Prvom prilikom posjetite ljekara.


BLIZANCI

Očekuje vas pozitivan ishod posla u koji ste uložili puno truda i energije. Sreća vam se osmjehnula! Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja ne očekujete. Prijaće vam fizička aktivnost.


RAK

Prevazićićete neke prepreke koje su vam do sada stajale na putu do profesionalnog uspjeha.Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni moguć je neki prolazan flert kod vas. Povedite računa o svom želucu.

LAV

Možete da očekujete važan razgovor za posao. Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete to radno mjesto.Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da ostanete zajedno. Bolovi u predjelu vrata.

Čitaj još:   ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA: “Evropa sad” podnijela krivičnu prijavu protiv DRITANA Abazovića... (foto, video)


DJEVICA

Veoma ste snalažljivi i prevazilazite poslovne probleme koji bi drugima mogli da zadaju pravu muku. Potrebno je da unesete neke inovacije u odnos sa voljenom osobom i da malo mijenjate monotonu rutinu. Potreban vam je odmor.


VAGA

Moguće je da će vam nadređeni pokazati da im je vaše mišljenje mnogo važnije nego što mislite. Važno je da u odnosu sa voljenom osobom pokažete dovoljno razumjevanja. Budite joj i prijatelj. Izbjegavajte cigarete.


ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na polju posla. Pred vama je jako povoljan dan za ovo polje. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Ona nije svjesna emocija. Provjerite svoju dioptriju.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan period, ukoliko se bavite nekim humanim zanimanjem imaćete mnogo uspjeha.Moguće je da ste sada ranjivi i skloni emotivnim potrebama. Osjećate se nekako krhko i nježno. Potrebno vam je više sna.


JARAC

Možete da očekujete generalno stabilno stanje na polju posla danas. Ne bi trebalo da bude većih promjena.Voljena osoba smatra će vam pokazati koliko joj značite. Možete da se nadate jako lijepom danu. Dobro se osjećate.


VODOLIJA

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i to može da vam predstavlja kočnicu ka daljem napredovanju. Posmatrate osobu koja vam se dopada iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Povedite računa o zubima.

Čitaj još:   KRST JE PREVAZIĐEN: Srednji prst postaje simbol svetosavlja, promoter projekta sveti otac Genitalije! (foto, video)


RIBE

Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor jer vas ne očekuje mnogo poslovnih obaveza. Imate utisak da ste pronašli svoju srodnu dušu. Sa njom želite sve, spremni ste za brak i osnivanje porodice. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more