DRAMA NA GRANICI CRNE GORE: Imao urađen BRZI TEST, pokazao ga graničarima a onda je uslijedio ŠOK! (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana i moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom…

NOVI PAZAR: Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota 15. 08. 2020…09: 59… DRAMA NA GRANICI CRNE GORE: Imao urađen BRZI TEST, pokazao ga graničarima a onda je uslijedio ŠOK! (foto)

I pored toga što su prvi putnici prošli granični prelaz Gostun i ušli u Crnu Goru, neki ipak nisu bili te sreće i pored negativnog testa na koronu vraćeni su sa Dobrakova.

Noćas je predhodne noći Đorđe V. krenuo iz Beograda, izašao iz Srbije a na ulazu u Crnu Goru dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

“Vratili su me rekavši da taj test ne važi. Ne znam šta je sporno jer taj brzi test upisan kao jedan od kruterijuma za prelazak. Cijelu noć sam putovao iz Beograda, da bi me sada umesto mora dočekao ovaj hladan tuš”, kaže za RINU Đorđe.

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana i moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom.

“Sada ću ići u Neum, bar tamo nema nikakvih peripetija za ulazak”, je rekao Đorđe.

Kao uslov za ulazak u Crnu Goru prema prvim informacijama pristiglim iz Crne Gore državljanima iz susjednih država neophodan je negativan PCR ili ELISA test na koronavirus, ne stariji od 72 sata, kao i da građani nisu bili ni poslednjih 15 dana u zemljama kojima je su granice sa Crnom Gorom i dalje zatvorene…

Čitaj još:   POCJEPAO, SRPSKU ZASTAVU USRED SRBIJE: BRANISLAV TRIFUNOVIĆ, NAPRAVIO HAOS, ovo nije moja zastava... (foto i video)

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});