SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: U lančanom sudaru UČESTVOVAO PASAT TUTINSKIH REGISTRACIJA! Medju povrijeđenima i djeca

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

KRALJEVO – U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 18 sati, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povrijeđeno ukupno sedam osoba, od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako prenosi Blic, pretpostavlja se da se udes dogodio kada je vozač “seata” kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku i udario u “folksvagen pasat” tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u “BMW”, nemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca “BMW” se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u “opel korsu” kraljevačke registracije koja se kretala iza “seata”.

Čitaj još:   KRVAVI NAPAD NA ŠKOLU: Ima mrtvih...

Povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje djece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj dionici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

izvor: Tanjug

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});