MASOVNA TUČA U CENTRU PLJEVALJA: Koristili noževe i sjekire…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ispred hotela “Pljevlja” grupa mladića sinoć je oko 21 sat fizički napala braću K.S. (20) i K.B. (21) i otela im mobilni telefon, nezvanično saznaje PV informer.

Do obračuna je došlo kada je grupa mladića (imena poznata redakciji) napala braću K.S. (20) i K.B. (21) i tom prilikom im oteli mobilni telefon.

K.S. je u nesvjesnom stanju transportovan u pljevaljsku bolnicu gdje mu je konstatovan potres mozga dok su napadači privedeni u stanicu policije.

Obračun sukobljenih strana je nastavljen oko 1:30 na Jaliji, kad su u masovnoj tuči kako saznajemo nezvanično, korišćeni i noževi i sjekire.U novoj masovnoj tuči bilo je povrijeđenih, koji su transportovani u prostorije Hitne medicinske pomoći u Pljevljima,a po saznanjima redakcije, nije bilo životno ugroženih među učesnicima masovne tuče.Bilo je zabilježeno i veliko prisustvo policije ispred medicinske ustanove do ranih jutarnjih sati.

Čitaj još:   UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA: Prije 3 godine na njega su pucali kao na filmu...

Redakcija portala dobila informaciju Uprave policije– Centra bezbjednosti Pljevlja da su identifikovani svi učesnici tuče,prikupljena obavještenja i dostavljena Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima na ocjenu i dalji postupak…

izvor: PV informer

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});