ŠOKANTAN SNIMAK: Pogledajte kako je Sjeničko jezero PROGUTALO DVA AUTOMOBILA… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sjeničko jezero nalazi se na obodu Pešterske visoravni, šest kilometara a od Sjenice, između planina Javor i Zlatar…

SJENICA: Regija, Zaanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 18.08.2020… 20: 35… ŠOKANTAN SNIMAK: Pogledajte kako je Sjeničko jezero PROGUTALO DVA AUTOMOBILA… (foto i video)

Strašan, nestvaran i pomalo čudan prizor automobila koji tonu zabilježen je juče na Sjeničkom jezeru, na sreću, nastradalih nije bilo.

Na obali je bilo još nekoliko vozila, a ljudi koji su se tu našli samo su nijemo posmatrali ovu nestvarnu scenu.

Snimak je zabilježio je Rekac Hajradinović koji je rekao da se slučajno našao tu, na samom mjestu nezgode.

– Vijerovatno je bijeli auto popustio sa obale i udario u sivi pa su se oba našla i otišla u jezero. Mještani su kasnije izvukli automobile a to je da su prvo zahvaljujući roniocu i mnogim drugim mještanima koji su sami priskočili u pomoć – kaže ovaj očevidac za lokalne printane medije…

Čitaj još:   CRNOGORCI UDARILI NA BRAĆU: Pridružuju se EU, podržali sankcije Rusiji...

Do mjesta gdje je jezero “progutalo” automobile ubrzo su stigli prvo čamci i ronioci te su automobili izvučeni, a najvažnije je da nastradalih usled ove a to je rijetko viđena nezgoda nije bilo.

Sjeničko jezero nalazi se na sjevernom obodu Pešterske visoravni, šest kilometara od Sjenice, između planina Javor i Zlatar. Jezero se nalazi na 985 metara nadmorske visine, dugo je 25 kilometara i duboko je i do 108 metara dubine…

izvor iBalkan.net / agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});