IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. avgust 2020. godine…

Ovan ispunjava obaveze, Bik pasivan, Blizanci napeti, Rak borben, Lav dobro raspoložen, Djevica djeluje impulsivno, Vaga zabrinuta za karijeru, Škorpiji treba odmor, Strijelac se obuzdava, Jarac infantilan, Vodolija pred novim izazovima, a Ribe intuitivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. avgust 2020. godine.

OVAN

Za finansije vam je povoljan dan i možete da očekujete neki priliv novca koji će vam biti veoma značajan. Pred vama je faza koja vam donosi emotivne promjene. Spremni ste za novu vezu uskoro. Mogući problemi sa štitnom žlezdom.

BIK

Izbjegavajte da se bavite poslom koji bi mogao u bilo kom smislu da za vas predstavlja neki vid rizika jer nije vrijeme za to. Povrijeđeni ste i prema voljenoj osobi sada osjećate samo razočarenje. Posjetite ljekara.

BLIZANCI

Očekuje vas nepovoljan dan, pa bi bilo dobro da danas na poslovnom polju smanjite svoja očekivanja. Prekid tajne veze bas pogađa u emotivnom smislu ali osjećate da je vrijeme da nastavite dalje. Problemi sa nesanicom.

RAK

Pred vama je jako povoljan period u kojem možete da očekujete ostvarenje poslovnih projekata.Vodite unutrašnje borbe jer niste sigurni koju osobu bi trebali da odaberete za sebe. Mogući su problemi sa nervnim sistemom.

LAV

Pred vama je dan koji vam donosi dosta briga na poslovnom polju. Moguće je da vam se neki problemi iznenada pojavljuju. Ukoliko vam se dopada Škorpija moguća je strastvena veza. Kičma vam je osjetljiva.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. jul 2022. godine…

DJEVICA

U narednom periodu ćete imati dosta poslovnih komplikacija koje će vas na neki način opterećivati. Emocije vam se bude sasvim neočekivano i to prema osobi koju ranije niste uopšte primjećivali. Pazite na probleme sa jetrom.

VAGA

Možete da očekujete priliku da na poslovnom polju ostvarite napredovanje uz pomoć vaših saradnika. Očekuje vas faza u kojoj ćete sa voljenom osobom imati neke manje nesuglasice. Pazite na krvotok.

ŠKORPIJA

Prekid poslovne saradnje vas na neki način može iznenaditi. Ovo nije period u kojem očekujete bilo kakve veće promjene. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da pokažete da li ste spremni za brak. Problemi sa kožom.

STRIJELAC

Poslovni problemi se nižu jedni na druge i niste sigurni na koji način da izađete na kraj sa njima.Ukoliko vam se dopada neko od vaših prijatelja biće vam prilično teško da pokažete i priznate svoja osjećanja. Pad imuniteta.

JARAC

Pred vama je povoljan period da se posvetite ostvarenju poslovnih zadataka. Sudbina će biti na vašoj strani. Nakon veoma burnih dešavanja na ljubavnom polju konačno nastupa period stabilizacije. Mogući su problemi sa aritmijom.

VODOLIJA

Nije pretjerano povoljan dan za privatni posao. Možete da očekujete neke poteškoće.Ukoliko ste u braku, nije vam lako da sa voljenom osobom ostvarite stabilan odnos i često se svađate. Problemi sa varenjem.

Čitaj još:   DVA Vica dana Malo o našim Slovencima...

RIBE

Potrudite se da budete spremni da svoje poslove obavljate na vrijeme i izbjegavajte odlaganje obaveza. Manji rizik će vam se isplatiti kada je u pitanju ljubav. Došao je trenutak da pokažete svoja osjećanja. Manji problemi sa očima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more