OVO JE ŽENA KOJA JE SA DJETETOM (3) SKOČILA SA TERASE: Dijete u teškom stanju

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jutros oko 8.50 sa terase zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu zajedno sa djetetom pala je A. E. iz Lazarevca. Iako postoji mogućnost da je nesrećna žena skočila sa terase, najbliži odbijaju da povjeruju u to jer kako kažu, željela je jako to dijete.

– Mi sumnjamo da je dijete krenulo na terasu i da je ona krenula za njim, da se nije bacila, već da je bio nesrećan slučaj, ali sačekaćemo da vidimo šta će istraga pokazati – ovako su za medije rekli tetka B. R. i brat mlade majke A. E. koja je jutros pronađena mrtva nakon što je sa šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu pala na terasu na prvom spratu, a pored nje je pronađeno teško povrijeđeno njeno trogodišnje dijete.

Za vrijeme tragedije, suprug preminule A. E. (29), koji je tek došao iz treće smjene sa posla, spavao je u stanu.

Čitaj još:   SANDŽAK: Suđenje Safiji Klimenti, zapalila je muža Sulejmana i njegovu suprugu Sedinu ali došlo je do neobične situacije... (foto)

Kako “Blic” prenosi sa mjesta događaja, stan u kom je porodica živjela, nalazi se na šestom spratu zgrade u Karađorđevoj ulici, a tijelo majke i povrijeđeno dijete pronađeni su na terasi na prvom spratu zgrade, piše “Blic”.

– Mi smo bili tu ispred, oko 9 sati neko je vikao da je neko skočio sa zgrade, nismo ni pomislili… – rekla je tetka preminule mlade majke.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama iz istrage, koja je još u toku, majka je skočila s djetetom, ali još nisu isključene mogućnosti da ih je neko gurnuo, kao ni da je možda bio nesretan slučaj, kao što porodica sumnja.

– Oni su bili jako pobožni, ona nije imala psihičkih problema, odrasli smo zajedno, znao bih… Ne vjerujem da bi ona izvršila samoubistvo, pogotovo jer je željela to dijete – rekao je brat preminule A. E.

Čitaj još:   JEZIV UDES, MERCEDESA i VOZA: Stradala na licu mjesta, auto letio nakon sudara...

A. E. je rodom iz Lazarevca, dok je njen suprug iz Novog Sada. Suprug se i dalje nalazi u stanu i razgovara sa policajcima, dok se tijelo nesretne žene još nalazi na pločniku, jer policija obavlja uviđaj.

Teško povređenog trogodišnjeg dječaka Hitna pomoć prevezla je u bolnicu, gdje se i dalje nalazi, prenosi Srpskainfo.

– Čula sam da je dijete toliko povrijeđeno da je bolje da ne pričamo –  kratko je rekla tetka preminule žene.

Preminula A. E. je studirala defektologiju i bila je jedinica. Njen suprug vozio je kombi za crkvu.

izvor: SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});